Transferul lui Kylian Mbappe e rezolvat. În următoarele zile va fi făcut anunțul oficial

Ștefănescu Dragoș / 12.05.2022, 21:23
Transferul lui Kylian Mbappe e rezolvat. În următoarele zile va fi făcut anunțul oficial

Transferul lui Kylian Mbappe menține suspansul în fotbalul european. Starul francez este disputat de PSG și Real Madrid, iar lupta este acerbă. Totuși, presa spaniolă anunță iminenta mutare a starului francez pe Santiago Bernabeu, anunțul oficial urmând să fie făcut cât de curând.

Kylian Mbappe este tot mai aproape de Real Madrid. Anunțul oficial al mutării urmează să fie făcut cât de curând

Kylian Mbappe (23 de ani) se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar bătălia pentru semnătura sa este acerbă. Destinația cea mai probabilă pentru starul francez este Real Madrid.

Presa spaniolă anunță că transferul lui Mbappe la Real Madrid este ca și făcut. Anunțul oficial al mutării urmează a fi făcut în câteva zile. Mai mult de atât, există indicii clare care susțin spusele jurnaliștilor spanioli. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Real Madrid ar fi pregătit deja o primă serie de 20.000 de tricouri imprimate cu numele lui Mbappe. Șefii de pe Santiago Bernabeu intenționează să scoată la vânzare aceste tricouri chiar în ziua în care transferul lui Mbappe va fi anunțat oficial. Se așteaptă ca tricourile să fie cumpărate imediat de fanii spanioli.

Speculațiile pe seama transferului lui Mbappe la Real s-au întețit și mai mult după ce acesta a fost săptămâna trecută la Madrid. Starul francez, împreună cu Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Keylor Navas au petrecut câteva zile de relaxare în capitala Spaniei.

Real Madrid, ofertă faraonică pentru Kylian Mbappe. Madrilenii îi oferă francezului o primă de instalare istorică

Real Madrid este dispusă să-i ofere lui Mbappe o primă de instalare istorică. Starul francez ar urma să primească nu mai puțin de 80 de milioane de euro la semnătură. În plus, Mbappe dorește să aibă control de 100% asupra drepturilor sale de imagine. Această doleanță contravine clar regulilor impuse până acum pe Santiago Bernabeu. În mod obișnuit, jucătorii madrileni au un procent de doar 50% asupra drepturilor lor de imagine. În ciuda faptului că există câteva excepții de la această regulă, doleanța francezului ar putea fi un impediment serios pentru transferul său la Real Madrid.

Până acum, Kylian Mbappe a avut foarte mare grijă de imaginea sa, refuzând să participe la campanii publicitare legate de junk-food sau jocuri de noroc. El vrea să aibă o altă abordare, dorind să devină un adevărat exemplu pentru copii. În acest sens, starul francez colaborează cu prestigioasa avocată Delphine Verheyden.

PSG a scos asul din mânecă. Mama lui Mbappe ar putea influența decizia starului francez

În ciuda faptului că toată lumea susține că trasferul lui Mbappe la Real Madrid este ca și făcut, șefii lui PSG nu au renunțat la starul francez și au încercat o nouă strategie.

Astfel, personajul principal în viitorul lui Mbape ar putea fi chiar mama sa, Fayza Lamari. Aceasta a fost invitată recent la Doha de către patronii lui PSG. Potrivit celor de la Marca, mama lui Mbappe a plecat în Qatar alături de fratele fotbalistului, Ethan. Ea este dispusă să negocieze termenii prelungirii contractului lui Kylian. Deplasarea a fost confirmată de pozele postate de Fayza Lamari pe rețelele sociale.