Transferul lui Neymar a picat, iar Barca se reorientează. Ei sunt cei doi atacanți de pe lista scurtă!

Moldoveanu Camelia / 10.05.2021, 15:46

Neymar le-a încurcat planurile celor de la Barcelona și în același timp și pe ale lui Leo Messi. Brazilianul face loc pe Camp Nou altor două nume mari din fotbalul internațional. Catalanii sunt pregătiți să Transfere un nou atacant în această vară.

Neymar face loc pentru două nume grele. Pe cine transferă Barcelona pentru a face echipă cu Messi

Neymar Jr Messi Barcelona
Messi și-l dorea pe Neymar la Barcelona

Neymar a încurcat planurile Barcelonei în momentul în care și-a prelungit contractul cu PSG. Catalanii sunt în mare dificultate deoarece numele brazilianului face parte din condițiile impuse de Messi pentru a rămâne pe Camp Nou.

Dacă nu e Neymar, atunci cine poate fi? Evident că Joan Laporta s-a gândit și la posibilitatea ca brazilianul să rămână la PSG, așa că are doi înlocuitori pentru el. Potrivit presei din Spania (Diario Sport), Barcelona trage tot mai tare să-i transfere pe Erling Haaland și Harry Kane.

Haaland este principala țintă a celor de la Barca, însă jucătorul celor de la Dortmund este „greu de prins”. Trebuie să nu uitam faptul că acesta este dorit și la alte echipe mari, cum ar fi: Real Madrid, Manchester City sau Chelsea. Cine o să-l câștige? Probabil clubul care o să fie dipus să plătească suma uriașă cerută de nemți.

Dacă vorbim despre Harry Kane, acesta ar fi o variantă mult mai plauzibilă. În primul rând pentru că n-ar fi o competiție atât de acerbă între el și Messi, cum ar fi în cazul în care ajunge Haaland la Barca. În al doilea rând, Tottenham ar fi decis deja plecarea jucătorului de la club,  singura condiție pusă fiind aceea de a nu pleca la o rivală din Premier League.

Barcelona sparge banca pentru noul Xavi! Transferă un puști necunoscut până acum un an

Mijlocul terenului reprezintă unul din locurile unde Koeman caută să găsească soluții. Veteranul Busquets face tot mai greu față la ritmul de joc cerut la Barcelona. Frenkie de Jong era considerat urmașul internaționalui spaniol, dar olandezul a impresionat pe o poziție mai avansată. De aceea Koeman vrea să îi ofere o libertate mai mare, pentru a ajuta atacul.

Asta înseamnă că Barcelona trebuie să aducă un mijlocaș care să ocupe locul din fața apărării. Iar catalanii au identificat ținta ideală. Maxence Caqueret este un mijlocaș de 21 de ani, care evoluează pentru Lyon. Tânărul internațional francez s-a remarcat prin dăruirea și modul cum luptă pentru fiecare balon.

Jurnaliștii din Spania anunță că scouterii Barcelonei au fost impresionați de ce au văzut.

Îl compară cu Xavi, pentru că nu este doar un distrugător. Este și un fotbalist căruia îi place mingea, poate să înceapă construcția din spatele terenului. La fel cum făcea căpitanul legendar al Barcei”, este raportul la adresa francezului.

În plus Lyonul ar putea fi pus în situație de a vinde, mai ales că francezul mai are doar doi ani contract cu gruparea din Hexagon. Iar un interes din partea Barcelonei ar putea fi prea greu de refuzat de club sau jucător. Conducătorii clubului cred că o ofertă în jur de 30 de milioane de euro i-ar convinge pe francezi.