Transferul lui Vlad Chiricheș este în impas. De ce s-au întrerupt negocierile cu echipa interesată de serviciile fundașului

Moldoveanu Camelia / 21.06.2022, 17:15
Transferul lui Vlad Chiricheș este în impas. De ce s-au întrerupt negocierile cu echipa interesată de serviciile fundașului

Vlad Chiricheș vrea să plece de la Sassuolo, însă transferul lui este în impas. Presa din străinătate anunță motivul pentru care „tricolorul” a oprit negocierile cu echipa care i-a pus deja pe masă un contract.

Negocierile pentru transferul lui Vlad Chiricheș s-au oprit brusc

Căpitanul echipei naționale a României își dorește să plece de la Sassuolo, iar oficialii echipei nu au de gând să-i sera în cale. Astfel, Monza și Cremonese s-au arătat interesate de serviciile lui Vlad Chiricheș.

Cremonese a demarat deja negocierile cu fundașul român, însă italienii au anunțat întreruperea discuțiilor. Se pare că Vlad Chiricheș a invocat motive personale și transferul a intrat în impas.

Chiricheș a întrerupt luni negocierile, invocând unele probleme personale. Deocamdată nu există acord între părți”, anunță cei de la Sassuolo News.

Însă, se pare că fotbalistul român este nemulțumit de contractul oferit și așteaptă ca și alte echipă să vină cu propuneri concrete. Cu alte cuvinte, Vlad Chiricheș vrea să aibă mai multe variante din care să poată alege.

Căpitanul „tricolorilor”, anunț despre retragere după România – Muntenegru 0-3

Vlad Chiricheș a condus echipa națională din postura de căpitan către o nouă înfrângere rușinoasă, iar imediat după România – Muntenegru 0-3 a vorbit despre o eventuală retragere a sa de la echipa națională.

Fundașul recunoaște că s-a gândit la acest lucru după meciul tur din Muntenegru, însă între timp s-a mai calmat și a luat decizia de a continua alături de echipa națională.

E trist, sunt dezamăgit de perioada asta și nu știu, sper că în vacanță să îmi liniștesc puțin gândurile, să mă întorc la echipa de club bine și să mă întorc în septembrie cu determinare și să încercăm să câștigăm următoarele meciuri.

(n.r. – despre retragere) Nu, sunt momente dificile. Și câteodată gândești și la astfel de… Ai gânduri mai negre. Important e să merg în vacanță, să mă liniștesc un pic și să mergem mai departe. Au fost momente grele, după primul meci mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copiii. Accept orice despre mine, dar de familia mea nu aș vrea să se lege nimeni.

Le mulțumim suporterilor și pentru meciul cu Finlanda, cred că s-au ridicat la un nivel foarte frumos, ne-au încurajat și noi nu am reușit să îi răsplătim. E un moment rușinos și e clar că ne e rușine de rezultatele pe care le-am obținut”, a declarat Vlad Chiricheș, la microfonul Prima TV.