Ce a spus Ladislau Boloni după meciul catastrofal România – Muntenegru 0-3

Octavian Vasilescu / 16.06.2022, 09:14
Ce a spus Ladislau Boloni după meciul catastrofal România – Muntenegru 0-3

Ladislau Boloni (69 de ani) a fost la un pas să preia naționala României, dar în cele din urmă Edi Iordănescu (44 de ani) a fost omul angajat de FRF. Acum, după rezultatele de coșmar din Liga Națiunilor, experimentatul antrenor a oferit câteva declarații.

Boloni s-a ferit să dea un verdict după eșecul cu Muntenegru, scor 0-3, din respect pentru jucători. Cu toate acestea, a dat de înțeles că Victor Pițurcă a făcut o declarație corectă în privința sa. Pițurcă a spus că FRF i-a făcut lui Boloni o ofertă pe care n-ar fi putut să o accepte niciodată.

Ladislau Boloni, după România – Muntenegru 0-3

Nu prea e momentul cred acum… E prea mare supărarea de acasă ca să vin eu acum cu diverse opinii. Putem să facem rău oamenilor și nu doresc treaba asta.

Pițurcă cunoaștea situația foarte bine și poziția pe care am avut-o. Îmi este prieten, am încredere în el și îi doresc, dacă va fi în aceeași situație, să mă întrebe și pe mine dacă pot sau nu să îl ajut cu un sfat.

Eu m-am consultat cu mai mulți oameni înainte să iau acea decizie. Nu aș vrea să discut alte lucruri, pentru că în acest moment sunt preocupat cu alte probleme și nu cred că ar fi bine să fac alte declarații”, a declarat Ladislau Boloni, conform Fanatik.

VEZI AICI Cele mai tari imagini din România – Muntenegru 0-3

Pițurcă a vorbit despre negocierile dintre Boloni și FRF

Iată ce a spus Victor Pițurcă despre negocierile lui Ladislau Boloni cu oficialii FRF:

Am vorbit cu Boloni, el voia să vină la națională. Voia așa, cam la final de carieră, să antreneze la echipa națională. I-am spus și eu, după acele oferte.

Când îți propun această ofertă înseamnă că nu te vor cu adevărat. I-am spus că a ales bine. El e un antrenor mare. Avea nevoie cam de un an să facă rezultate. Și eu dacă aș veni, mi-ar trebuit patru – cinci meciuri să văd jucătorii, ce pot face cu ei.

Era foarte greu cu acești tineri. Și mie mi-ar fi greu. Sunt slabi, au mofturi, nu joacă la echipa de club”, a spus Pițurcă, în direct la Pro Arena.

Pacursul României în mandatul lui Edi Iordănescu

 • România vs Grecia 0-1 (amical)
 • Israel vs România 2-2 (amical)
 • Muntenegru vs România 2-0 (Liga Națiunilor)
 • Bosnia&Herțegovina vs România 1-0 (Liga Națiunilor)
 • România vs Finlanda 1-0 (Liga Națiunilor)
 • România vs Muntenegru 0-3 (Liga Națiunilor)

Programul României în Liga Națiunilor

 • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
 • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Clasament Grupa 3, din Liga B

 1. Bosnia&Herțegovina – 8 pct.
 2. Muntenegru – 7 pct.
 3. Finlanda – 4 pct.
 4. România – 3 pct.