Transferuri la pachet pentru Flavius Stoican! Dinamo profită de haosul de la Gaz Metan și aduce trei jucători de la Mediaș

Robert Zanfir / 15.02.2022, 16:54
Transferuri la pachet pentru Flavius Stoican! Dinamo profită de haosul de la Gaz Metan și aduce trei jucători de la Mediaș

Dinamo profită de situația dezastruoasă de la Gaz Metan și îi aduce trei jucători lui Flavius Stoican. Răzvan Grădinaru și Gabriel Moura au semnat cu roș-albii, iar Irobiso este foarte aproape de Ștefan cel Mare.

Dinamo a scos primul punct în acest an: umilită în meciurile cu FCSB, dar mai ales la Botoșani și cu Universitatea Craiova, 1-6, echipa a smuls o remiză la Arad, 0-0 cu UTA.

Transferuri la pachet pentru Flavius Stoican! Dinamo profită de haosul de la Gaz Metan și aduce trei jucători de la Mediaș

Flavius Stoican a scăpat ca prin urechile acului de demitere. Rușinea cu Universitatea Craiova ar fi putut duce la îndepărtarea lui Iuliu Mureșan, dar și a antrenorului. În cele din urmă, cei doi s-au salvat pe ultima sută de metri.

Între timp, roș-albii primesc întăriri pentru finalul sezonului. Dinamo a semnat cu fostul jucător al FCSB, Răzvan Grădinaru. Mai mult, „câinii” s-au înțeles și cu Gabriel Moura și au obținut și acordul lui Irobiso. Urmează ca acesta să primească acordul Comisiilor.

Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol. Atacantul și-a depus memoriu pentru a pleca de la Gaz Metan. Conform Gsp, nigerianul s-a înțeles deja cu Dinamo.

Răzvan Grădinaru a semnat cu Dinamo

Crescut de FCSB, Răzvan Grădinaru a fost unul dintre cei care au acuzat situația insuportabilă de la Mediaș.

Mijlocașul de 26 de ani a semnat deja cu Dinamo, conform Fanatik, după ce a plecat liber de contract de la Gaz Metan.

Grădinaru are o pasă de gol în cele 23 de meciuri din Liga 1 din acest sezon.

Mijlocașul a mai fost dorit de Dinamo și în urmă cu 3 ani.

Gabriel Moura revine la Dinamo

Dinamo își asigură și flancul drept al apărării. Flavius Stoican și-a dat acordul venirii lui Gabriel Moura, conform Gsp. Brazilianul și-a reziliat luni contractul cu Gaz Metan.

Moura va reveni în Ștefan cel Mare, unde a jucat în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020. Atunci, a purtat tricoul alb-roșu pentru 14 partide.

Venirea lui Moura va acoperi absența lui Tomozei, care va rata tot restul sezonului. Fundașul adus de la Arad s-a accidentat grav în deplasarea de la Botoșani.

Dinamoviștii trimit un mesaj de susținere pentru medieșeni

Dinamo va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș vineri, într-un meci care va conta pentru runda 27 din Liga 1.

Deși sunt în luptă directă pentru supraviețuire, fanii „câinilor” spun că nu vor să profite de coșmarul pe care îl traversează rivala lor. Mai mult, DDB a lansat în spațiul public un mesaj de solidaritate cu ardelenii.

„AM TRECUT PE AICI

Și știm cât e de greu pentru un suporter care își vede echipa amenințată de faliment. Nu ne putem bucura de necazurile altora. Vedem tot felul de titluri de ziar prin care Dinamo este prezentată ca beneficiară a depunctării lui Gaz Metan. În ultimii ani am fost deseori în aceeași situație. Transferuri blocate și riscul de a fi depunctați. De fiecare dată zecile de mii de dinamoviști s-au mobilizat și au plătit datoriile. Am făcut-o în locul acționarului majoritar, care avea obligația să plătească.

Ne-am aflat mereu acolo, pe marginea prăpastiei, ținând cu brațele noastre Dinamo să nu cadă. Pe marginea hăului unde interesele, proasta gestionare și corupția au împins clubul. Când era vorba despre Dinamo, nimeni nu vorbea despre alte echipe care ar beneficia de pe urma necazurilor noastre. Știm că avem mulți dușmani, DAR NOI VEDEM RIVALITATEA ALTFEL, în termenii ei sportivi, în sensul cel mai profund a ceea ce înseamnă competiția.

Ne dorim ca meciul cu Gaz Metan să se joace pe teren. Îi înțelegem pe jucătorii de la Mediaș și știm că nu le este ușor să joace doar în schimbul promisiunilor. Suntem alături de ei și de suporterii din Mediaș, un oraș care nu are prea multe bucurii în afară de fotbal. De-a lungul timpului, ne-am oferit să ajutăm suporterii altor cluburi cu ceea ce știm să facem.

Le putem împărtăși din experiența noastră, le putem arăta chiar și greșelile pe care noi le-am făcut, pentru a nu le repeta și ei. Ca deschizători de drumuri, suntem gata oricând să susținem orice grup de suporteri din țară, care are dorința de a pune bazele unui proiect prin care fanii să salveze clubul”, au scris fanii pe pagina de Facebook a proiectului DDB.