Transferuri pe bandă rulantă făcute de Marius Șumudică la Malatyaspor. Românul le-a golit conturile turcilor

Bordei Radu / 14.01.2022, 14:12
Transferuri pe bandă rulantă făcute de Marius Șumudică la Malatyaspor. Românul le-a golit conturile turcilor

Transferurile cerute de Marius Șumudică au început să ajungă la echipă. Antrenorul s-a ținut de cuvânt față de fanii celor de la Malatyaspor. „Din  iarnă va fi echipa mea” anunța antrenorul. Turcii sunt pe ultimul loc în clasament și situația este tot mai grea. Cu toate acestea, Marius Șumudică îi anunță că au motive să creadă în salvare.

Fostul antrenor al CFR-ului a tot insistat că lotul avea nevoie de întăriri și că nu poate face mare lucru cu jucătorii pe care îi avea la dispoziție. Acum conducerea i-a îndeplinit și i-a adus jucătorii pe care i-a solicitat. Și Șumi trebuie să arate că poate scoate rezultate bune, pe teren.

Alte trei transferuri făcute de Marius Șumudică. Acesta nu vrea să se oprească aici

Okechukwu Azubuike, închizător, respectiv Nouha Dicko și Kenan Ozer, atacanți, au ajuns sub comanda tehnicianului român. Aceștia nu sunt singurii fotbaliști aduși în această perioadă. Mai mult, Malatya va căuta să mai aducă fotbaliști. Mehdi Zeffane, de la Krylya Sovetov, se va alătura și el lui Marius Șumudică.

Antrenorul este conștient că nu mai are voie să greșească. Mai ale că șefii clubului s-au ținut de cuvânt și l-au sprijinit. I-au refuzat demisia atunci când acesta vroia să plece, iar acum au băgat mâna în buzunare pentru transferuri. Cu fotbaliștii aduși, Șumudică speră să le arate fanilor că sunt motive de speranță. Mai ales că românul insistă că, după ce va salva echipa de la retrogradare, sezonul viitor se va bate pentru cupele europene.

Marius Șumudică, mesaj către suporteri. „Mi-am ținut promisiunea”

Așa cum i-a obișnuit pe fani, antrenorul a apelat iar la rețelele sociale pentru a comunica cu suporterii. Acesta le-a prezentat ultimele noutăți și i-a asigurat că Malatya va arăta mult mai bine din ianuarie.

Mi-am ținut promisiunea, am făcut ce am spus că voi face. După câteva zile și nopți foarte lungi de muncă, discutând cu jucătorii și încercând să-i convingem de proiectul nostru, ei sunt aici pentru a face Malatya mai bună.

Împreună cu oficialii clubului, am lucrat pentru a face echipa mai puternică. Asta am promis și am livrat. Vrem să schimbăm fața acestei echipe și să scoatem clubul din zona periculoasă. Hai să susțineți echipa și să începem mâine un nou sezon cu un rezultat bun!”, a scris Șumudică pe rețelele de socializare.

Trupa lui Șumudică are 15 puncte acumulate în 20 de etape, fiind la trei puncte de primul loc care se salvează.