Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume! Ce dietă-minune l-a făcut un pachet de mușchi

Giosanu Catinca / 13.01.2021, 16:28
Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume! Ce dietă-minune l-a făcut un pachet de mușchi

Cel mai puternic om din lume, Eddie Hall, se pregătește să îl înfrunte Muntele din ”Game of Thrones”.

Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume!

În ultima perioadă de timp, sportivul a trecut printr-o schimbare spectaculoasă. A slăbit în jur de 38 de kilograme în numai două luni.

Reamintim faptul că în urmă cu trei ani, Clayton a înclinat cântarul la aproximativ 30 de pietre. La acel moment el a câștigat titlut de cel mai puternic om din lume.

De asemenea, avea o greutate similară atunci când a doborât recordul mortului ridicând o jumătate de tonă.

Cel mai puternic om din lume a slăbit mâncând 7000 de calorii

Pentru a ajunge la greutatea pe care și-o dorește, Eddie Hall a redus porţia de la 10.000 de calorii la 7.000. Controversatul sportiv și-a schimbat dieta şi se antrenează din greu pentru meciul de box pe care îl va avea împotriva lui The Mountain din Game of Thrones.

După ce a aflat de dieta sa, un atlet a încercat să mănânce la fel ca Hall într-o singură zi şi a simţit că plesneşte.

Tânărul de 32 de ani susține că a pierdut mai mult de șase pietre în două luni, în ciuda faptului că a mâncat 7.000 de calorii pe zi pentru a-și alimenta programul de antrenament intens.

Cu toate acestea, acest lucru nu a fost nimic în comparație cu momentul în care consuma 12.000 de calorii în fiecare zi, întrucât a concurat la Strongman.

Acum, cele șase mese ale sale includ un amestec de pui, orez, legume, ciocolată, granola, cartofi la cuptor, salată de varză și câteva gustări pentru a-l face să treacă prin planul dur.

Datorită dimensiunii și intensității programului meu de antrenament, trebuie să mănânc mult.”, a declarat Eddie Hall, conform publicației Mirror.

”Este nevoie de multă planificare, consecvență și efort”, a mai spus sportivul.

Cel mai puternic om din lume tine o dieta-minune
Cel mai puternic om din lume tine o dieta-minune / Sursa Foto: Intagram

La rândul său, Hafthor Bjornsson a dezvăluit ce conține dieta sa zilnică. În primul rând, trebuie menționat faptul că actorul mănâncă din 2 în 2 ore. Asta înseamnă că mănâncă cam de 6 ori pe zi. 

Fanii serialului Game of Thrones îl știu pe ”The Mountain” ca fiind cel mai temut din toate regatele. Și asta, pentru că este uriaș.