Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume! Ce dietă-minune l-a făcut un pachet de mușchi

Catinca Giosanu 13.01.2021, 16:28
Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume! Ce dietă-minune l-a făcut un pachet de mușchi

Cel mai puternic om din lume, Eddie Hall, se pregătește să îl înfrunte Muntele din ”Game of Thrones”.

Transformare fabuloasă a celui mai puternic om din lume!

În ultima perioadă de timp, sportivul a trecut printr-o schimbare spectaculoasă. A slăbit în jur de 38 de kilograme în numai două luni.

Reamintim faptul că în urmă cu trei ani, Clayton a înclinat cântarul la aproximativ 30 de pietre. La acel moment el a câștigat titlut de cel mai puternic om din lume.

De asemenea, avea o greutate similară atunci când a doborât recordul mortului ridicând o jumătate de tonă.

Cel mai puternic om din lume a slăbit mâncând 7000 de calorii

Pentru a ajunge la greutatea pe care și-o dorește, Eddie Hall a redus porţia de la 10.000 de calorii la 7.000. Controversatul sportiv și-a schimbat dieta şi se antrenează din greu pentru meciul de box pe care îl va avea împotriva lui The Mountain din Game of Thrones.

După ce a aflat de dieta sa, un atlet a încercat să mănânce la fel ca Hall într-o singură zi şi a simţit că plesneşte.

Tânărul de 32 de ani susține că a pierdut mai mult de șase pietre în două luni, în ciuda faptului că a mâncat 7.000 de calorii pe zi pentru a-și alimenta programul de antrenament intens.

Cu toate acestea, acest lucru nu a fost nimic în comparație cu momentul în care consuma 12.000 de calorii în fiecare zi, întrucât a concurat la Strongman.

Acum, cele șase mese ale sale includ un amestec de pui, orez, legume, ciocolată, granola, cartofi la cuptor, salată de varză și câteva gustări pentru a-l face să treacă prin planul dur.

Datorită dimensiunii și intensității programului meu de antrenament, trebuie să mănânc mult.”, a declarat Eddie Hall, conform publicației Mirror.

”Este nevoie de multă planificare, consecvență și efort”, a mai spus sportivul.

Cel mai puternic om din lume tine o dieta-minune
Cel mai puternic om din lume tine o dieta-minune / Sursa Foto: Intagram

La rândul său, Hafthor Bjornsson a dezvăluit ce conține dieta sa zilnică. În primul rând, trebuie menționat faptul că actorul mănâncă din 2 în 2 ore. Asta înseamnă că mănâncă cam de 6 ori pe zi. 

Fanii serialului Game of Thrones îl știu pe ”The Mountain” ca fiind cel mai temut din toate regatele. Și asta, pentru că este uriaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe