Transformarea lui Ilie Năstase după ce a fost infectat cu Covid-19. Ioana Simion a povestit tot ce se întâmplă cu fostul număr 1 mondial

Moldoveanu Camelia / 27.12.2021, 11:16
Transformarea lui Ilie Năstase după ce a fost infectat cu Covid-19. Ioana Simion a povestit tot ce se întâmplă cu fostul număr 1 mondial

Ioana Simion a dezvăluit cum s-a transformat Ilie Năstase după ce la sfârșitul lunii noiembrie a fost infectat cu Covid-19. Se pare că nu boala i-a cauzat cele mai multe probleme, ci un conflict pe care l-a avut în urmă cu ceva timp. Fostul număr 1 mondial încearcă să depășească dezamăgirea suferită.

Cum se simte Ilie Năstase după ce a fost suferit de Covid-19. Transformare neașteptată

Cu toate că relația lor părea să fi ajuns la final, Ioana Simion și Ilie Năstase au considerat că ar fi bine să-și mai acorde încă o șansă. Astfel că în luna noiembrie au decis să petreacă împreună o vacanță în Turcia. Din păcate, fostul număr 1 mondial a revenit în România bolnav de Covid-19.  Nasty a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” și a primit îngrijiri de specialitate. Din fericire, fostul jucător de tenis se numără printre norocoși și după ce a trecut prin temuta boală s-a refăcut complet, ba chiar se simte mai bine ca niciodată.

Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro .

Conflictul cu Ciprian Marica l-a distrus pe Nasty

Ioana Simion îl atacă pe Ciprian Marica și a mărturisit că soțul ei a început să aibă probleme de sănătate după ce s-a certat cu nașul. Ea susține că imunitatea lui Ilie Năstase a scăzut deoarece a fost extrem de afectat de problemele cu Academia de Tenis.

Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a mai spus Ioana Simion.