Tranzacție incredibilă reușită de Gigi Becali. S-a ales cu 25 de milioane de euro cu o singură semnătură

Olteanu Ștefan / 22.12.2021, 22:42

Gigi Becali încheie anul 2021 cum nu se putea mai bine și recent a finalizat o nouă tranzacție incredibilă. Nu este vorba despre vreun jucător vândut de la FCSB, ci despre un nou teren la care finanțatorul echipei roș-albastre a renunșat. Suprafața terenului respectiv este de aproximativ 7.4 hectare, iar Becali a încasat în schimbul acestuia nu mai puțin de 25 de milioane de euro.

Gigi Becali mai renunță la un teren și încasează 25 de milioane de euro. Tranzacție incredibilă reușită de finanțatorul FCSB

Gigi Becali deține unele dintre cele mai valoroase terenuri din București, iar recent a reușit o nouă tranzacție incredibilă. Finanțatorul FCSB a renunțat la o proprietate din zona Pipera, de aproximativ 7.4 hectare, pentru care a încasat fabuloasa sumă de 25 de milioane de euro.
Terenul a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar, care plănuiește să ridice în zonă o clădire de birouri, o grădiniță, mai multe terenuri de sport, dar și aproximativ 1000 de apartamente.
Ion Crăciunescu este numele omului de afaceri care a bătut palma cu Gigi Becali (coincidență de nume cu cel al fostului mare arbitru).

Intenționăm să realizăm un Plan Urbanistic Zonal pentru terenul achiziționat. Avem planificată realizarea unei clădiri de birouri cu o suprafață de circa 10.000 metri pătrați, unde ne vom muta birourile IBB, o grădiniță cu after school, terenuri de tenis și fotbal pentru locatari. Aceste facilități vor completa cele aproximativ 1.000 de apartamente ce pot fi construite aici. Investiția se ridică la circa 220 milioane euro și intenționăm să finanțăm lucrările tot cu CEC Bank”, a menționat Ion Crăciunescu, potrivit site-ului Profit.ro.

Dumitru Dragomir, anunț incredibil: „Gigi Becali are pământ de cel puțin 1 miliard”

Gigi Becali a vândut mai multe terenuri pe parcursul acestui an și a făcut afaceri inclusiv cu oameni care au fost implicați în fotbal. Printre aceștia se numără și Dumitru Dragomir.
Fostul șef de la LPF a cumpărat în primăvară de la Gigi Becali un teren de două milioane de euro.

De asemenea, în toamna acestui an, Dragomir a mers din nou la Gigi Becali pentru a negocia cumpărarea unui teren. De data aceasta, cei doi nu au mai ajuns la o înțelegere.

M-am dus alaltăieri la el. Pentru că, având bani, m-am dus să mai cumpăr un lot. Mi-a zis că nu-mi mai dă cu 500 de euro metru. I-am spus să-mi mai dea 5.000 de metri, să mai fac două trei blocuri. Și n-a vrut să-mi dea. A zis că dacă îmi dă, îmi dă cu peste 500 de euro. A vândut vizavi de unde am eu, cu drum, canalizare, de 30 de milioane de euro. Și nu mai vrea să mai vândă.
Are pământ acum de cel puțin 1 miliard, 1 miliard jumătate”, a spus Dumitru Dragomir, în luna octombrie a acestui an, potrivit Prosport.

EXCLUSIV. Gigi Becali are în mână o mega lovitură. Afacerea poate să îi aducă 300 de milioane de euro.