Trei femei sunt gata să preia FCSB după retragerea lui Gigi Becali. Variantă halucinantă pentru viitorul vicecampioanei

Octavian Vasilescu 25.07.2022, 10:17
Trei femei sunt gata să preia FCSB după retragerea lui Gigi Becali. Variantă halucinantă pentru viitorul vicecampioanei

Patronul de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), este tentat să iasă din fotbal după startul modest de sezon al vicecampioanei.

FCSB nu a bătut pe nimeni în primele trei jocuri și a înscris un singur gol, din penalty. Eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2, i-a pus capac lui Becali. El spune că dacă echipa va rata calificarea în grupele Conference League, va începe să-și pregătească ieșirea din fotbal.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0

Cine ar putea să preia FCSB de la Gigi Becali

Digi Sport scrie că echipa FCSB ar putea rămâne în familie, chiar dacă Gigi Becali s-ar retrage. Patronul vicecampioanei a recunoscut că ia în calcul să lase echipă fetelor sale.

Cele trei fete ale lui Gigi Becali sunt Teodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) și Cristina (20 de ani).

Teodora Becali s-a măritat în 2019 cu Mihai Mincu. Ea a urmat cursurile Facultății de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, de la ASE.

Alexandra Becali este foarte activă în social media. De asemenea, pe ea o pasionează hainele scumpe și mașinile de lux.

Cristina Becali este cea mai discretă dintre toate. Ea este cea mai pasionată de fotbal dintre fetele lui Gigi Becali, dar nu vrea deloc să apară în spațiul public.

Iată ce a spus Gigi Becali despre retragerea din fotbal: „O să ies din fotbal, da! Pun fetele acționari și am terminat cu astea. Încet-încet, v-am spus că o să-l dau la fete. Am două variante: ori le dau fiecăreia câte 33%, ori mă gândesc să le scap de povara asta”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Rapid – FCSB 2-0

Transferat în această săptămână de la CFR Cluj, vârful Dugandzic a debutat cu gol la Rapid. El l-a învins pe portarul Ștefan Târnovanu în minutul 19, cu o lovitură de cap perfectă.

Bouhenna a greșit total o degajare în flancul drept, iar Rapid a profitat. Mingea a ajuns la noul decar din Giulești, Alex Ioniță II, care a centrat perfect. Dugandzic a scăpat din marcaj, s-a înălțat, după care a reluat la colțul lung.

Portarul Ștefan Târnovanu a fost prins pe contre-pied, iar mingea s-a scurs în plasă. Rapid a deschis în acest fel scorul în marele derby cu FCSB.

Căpitanul Cristi Săpunaru a închis tabela, în minutul 40, după ce apărarea vicecampioanei a fost păcălită la o lovitură liberă.

În etapa următoare, Rapid va înfrunta Universitatea Craiova în deplasare. Pentru FCSB urmează returul cu Saburtalo, iar apoi un meci de campionat cu FC U Craiova 1948, pe Arena Națională. FCSB nu a câștigat niciun joc în noul sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe