Triunghiul amoros din NBA în care Jordan n-a avut loc. Madonna, de 20 de milioane de dolari pentru o noapte de amor

Moldoveanu Camelia 23.09.2021, 17:55
Triunghiul amoros din NBA în care Jordan n-a avut loc. Madonna, de 20 de milioane de dolari pentru o noapte de amor

Madonna nu încetează să șocheze pe toată lumea cu viața ei privată. Jordan nu a avut loc în triunghiul amoros al divei. Mai multe starul din NBA au trecut, în mod regulat, prin patul „reginei muzicii pop”. Dennis Rodman a dezvîluit cum a primit o propunere șocantă din partea cântăreței.

Michael Jordan nu a avut nicio șansă în fața lui Scottie Pippen

„The Last Dance”, documentarul de pe Netflix, face iar „valuri” în lumea sportului. Poveștile din vestiarul Chicago Bulls, din anii 90, au scos la iveală un triunghi amoros în care protagonista este chiar Madonna. Johnny Bach, care a fost asistentul tehnic al echipei, a dezvăluit câteva povești incendiare cu starurile NBA și „regina muzicii pop”.

Se pare că Madonna avea o relație ceva mai specială cu Scotti Pippen. Specială în sensul că de fiecare dată când sportivul avea un meci în Los Angeles, diva venea să-l ia cu o limuzină impunătoare dotată cu un jacuzzi. Pentru că Jordan era orgolios, atât în teren, cât și în viața privată, a încercat mereu să i-o fure lui Pippen pe Madonna.

Trebuia să le fi văzut pe fetele care veneau să-l aștepte pe Pippen în toate locurile unde mergeam să jucăm. Madonna venea să-l ia cu o limuzină de fiecare dată când ajungeam în Los Angeles. Michael a reușit să-i spună că o poate satisface mai bine, dar Madonna i-a răspuns: Nu există nicio posibilitate pentru așa ceva.”, a povestit Johnny Bach.

Madonna l-a ofertat pe un star NBA cu 20 de milioane de dolari pentru o noapte de amor

În același documentar, Dennis Rodman a avut și el o poveste despre Madonna. De altfel, toate zvonurile sugerează faptul că „regina muzicii pop” avea mai multe povești tumultoase cu mai mulți jucători de baschet din NBA. Nu se poate spune neapărat că avea amanți, deoarece a fost căsătorită de două ori: 1985 – 1989 cu Sean Penn și între 2000 și 2008 cu Guy Ritchie, iar poveștile par a fi din perioada dintre cele două căsnicii. Sau, cine știe…

Madonna mi-a zis că dacă o las însărcinată îmi dă 20 de milioane de dolari. Eu jucam la Las Vegas atunci când m-a sunat pentru a mă atenționa că este la ovulație. ‘O să fiu acolo în cinci ore’ ”, a povestit Dennis Rodman despre episodul în care Madonna i-a făcut o ofertă șocantă.

Din discuția purtată, dar și din dezvăluirile lui Johnny Bach reiese faptul că Madonna a avut mai mulți preferați în NBA, însă Scotti Pippen și Dennis Rodman erau mereu în capul listei. Jordan a rămas doar la stadiul de dorință și de încercare disperată de a ajunge acolo unde colegii lui de breaslă aveau mereu ușile deschise.

Urmăriți Playsport.ro și pe