Trupă de șoc, vacanță în Dubai: Oli, Borcea și Luțu pleacă la arabi să facă show!

Olteanu Ștefan / 19.02.2021, 19:49
Trupă de șoc, vacanță în Dubai: Oli, Borcea și Luțu pleacă la arabi să facă show!

Petrecere de lux în Dubai. Cosmin Olăroiu, Patrick Borcea și Ionuț Luțu, în centrul atenției. Au plecat deja cu avionul în Emiratele Arabe Unite, unde urmează să își facă vacanța.

Trupă de șoc, vacanță în Dubai: Oli, Borcea și Luțu

Cosmin Olăriu, împreuna cu fiul său Dani, dar și cu Patrick Borcea și Ionuț Luțu au plecat în Emirate. Toți patru s-au îmbarcat în această dimineață într-un avion privat cu destinația Emiratele Arabe Unite. După despărțirea de Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu și-a programat o binemeritată vacanță, anunță ProSport.
Pentru a nu lipsi niciun ingredient, Olăriu a chemat și câțiva dintre cei mai buni prieteni. Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, este bun prieten cu Dani Olăroiu. În același timp, Ionuț Luțu are o relație extrem de apropiată cu Cosmin Olăriu. Cei doi au rămas buni prieteni încă din perioada în care au colaborat la FC Național, în Liga I.

Olăroiu merge în Emirate, în vacanță cu Borcea și Luțu
Olăroiu merge în Emirate, în vacanță cu Borcea și Luțu. Sursă foto: ProSport

Cosmin Olăroiu, o nouă provocare în zona arabă?

Olăroiu nu ar fi cu gândul doar la vacanță în Emirate. Tot ProSport anunță că antrenorul ar putea să se întâlnească și cu șefii lui Al Hilal, club care îl dorește în locul lui Răzvan Lucescu.
La Al Hilal, Olăroiu l-ar putea lua lângă el și pe Ionuț Luțu. În prezent e ajutor pentru Gigi Becali la FCSB, însă Luțu face și școala de antrenorat și ia licența PRO.
Dacă va merge la Al Hilal, Olăroiu va trebui să apere titlul câștigat de Lucescu în sezonul precedent. Al Hilal e pe doi în clasamentul Arabiei Saudie, la două puncte în spatele lui Al Shabab.

Olăroiu a plecat în Emirate
Olăroiu a plecat în Emirate. Sursă foto: ProSport

Olăroiu, campion în China cu Jiangsu Suning

Lucrurile au mers aproape perfect și pentru Olăroiu în sezonul trecut. Antrenorul român a cucerit titlul cu Jiangsu pentru prima oara în istorie și a fost la un pas să reușească eventul. Jiangsu a fost eliminată în finala Cupei din China de handong Luneng.

Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa”, a spus Olăroiu la despărțirea de Jiangsu. Problemele financiare ale clubului din China au fost cele care l-au determinat pe român să-și rezilieze contractul.