Turcii au pus banii pe masă pentru transferul lui Man, dar suma e mult mai mică decât cere Gigi Becali

Marian Cărăvan 20.12.2020, 12:55
Turcii au pus banii pe masă pentru transferul lui Man, dar suma e mult mai mică decât cere Gigi Becali

Golgheterul Ligii 1 a ieșit în evidență cu „dubla” reușită în derby-ul cu Universitatea Craiova. Golurile sale au readus-o pe FCSB pe primul loc al clasamentului. Turcii de la Fenerbahce insistă pentru aducerea atacantului pe Bosfor și i-au făcut o ofertă concretă lui Gigi Becali. Este însă o sumă mult mai mică decât cere patronul FCSB.

Lui Dennis Man i-a crescut cota de piață după „dubla” cu Craiova. Turcii de la Fenerbahce îl cer cu insistență

Dennis Man este golgheterul Ligii 1 și a ajuns în atenția mai multor echipe de pe Bătrânul Continent. Bașkanii de la Fenerbahce vor să-l aducă pe atacantul roș-albaștrilor și au și făcut o ofertă concretă. Turcii ar fi dispuși să ofere pe loc suma de 5 milioane de euro, plus un procent de 15 la sută la revânzarea fotbalistului, precizează Fanatik. Însă este o sumă mult prea mică față de pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB l-ar ceda pe Dennis Man, dar nu în orice condiții. Becali își păstrează strategia și speră ca, într-un final, să obțină suma dorită. Negocierile cu șefii lui Fenerbahce au fost sistate.

Dennis Man a dat lovitura în weekend, în derby-ul cu Universitatea Craiova, din Bănie. Atacantul a înscris ambele goluri ale formației sale în victoria care a readus-o pe FCSB pe prima poziție a clasamentului, cu 33 de puncte. Totodată, i-a crescut și cota de piață. Dacă înaintea meciului valora 5 milioane de euro, acum jucătorul originar din Arad e cotat la 6,5 milioane de euro. Gigi Becali ține în continuare de preț pentru „perla” și se pare că va mai trece o perioadă până când Dennis Man va ajunge la o altă echipă.

Dennis Man (la minge) este golgheterul Ligii 1
Dennis Man (la minge) este golgheterul Ligii 1

Fanii lui Fenerbahce s-au bucurat când au auzit de transferul lui Dennis Man. Speranțe în zadar

Vestea că Fenerbahce îl dorește cu insistență pe atacantul liderului Ligii 1 a ajuns rapid la urechile formației de pe malurile Bosforului. Fanii s-au bucurat teribil, însă și-au făcut speranțe în zadar. Cel puțin deocamdată, Dennis Man nu va fi cedat de Gigi Becali.

„Am văzut zvonuri că ar putea să vină Dennis Man. Și el, dar și Osayi-Samuel, sunt fotbaliști care ridică tribunele în aer. Ambii controlează excelent mingea, au șuturi fantastice, se descurcă bine pe spații mici, au sprint, iar echipa ar arăta complet diferit cu ei în teren.

L-am urmărit pe Man! Am văzut că va face un pas înainte și va juca la o echipă mare. Hai să-l luăm! Man e visul meu din acest an”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor turci, pe rețelele sociale.

Cotat acum la 6,5 milioane de euro, Dennis Man mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe