Turcii nu mai au răbdare cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău: „Nu sunt capabili!” Românii, distruși după sezonul dezastruos al lui Galatasaray

Robert Zanfir 09.01.2022, 20:39
Turcii nu mai au răbdare cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău: „Nu sunt capabili!” Românii, distruși după sezonul dezastruos al lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău nu sunt deloc menajați de turci, după cel mai prost sezon din ultimii 42 de ani bifat de Galatasaray. Echipa românilor a pierdut cu Giresunspor, 0-1, și a ajuns la locul 12 în Super Lig.

Lăudați la debutul din Turcia, Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău traversează acum un adevărat coșmar la Istanbul. Galatasaray a pierdut cu Giresunspor, 0-1, într-un meci din runda 20 din Turcia. Furia fanilor a atins cote maxime, iar presa din Turcia îi distruge pe cei doi români.

Turcii nu mai au răbdare cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău: „Nu sunt capabili!”

Fatih Terim nu mai știe ce să facă pentru a scoate echipa din criza fără precedent. Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au fost titulari pentru trupa CimBom, dar nu și-au ajutat deloc colegii.

„Au fost aduşi cu mare speranţe şi erau consideraţi viitoare staruri. A fost o investiţie, dar fotbaliştii nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor până acum”, ai scris turcii de la sportx.com.

Alex Cicâldău a fost schimbat în minutul 73, în timp de fostul jucător de la FCSB a rămas pe teren până la final. Fără efect, iar turcii au ajuns la disperare. Vor un star care să le câștige meciurile.

„Amândoi nu sunt capabili să joace la Galatasaray. E nevoie de un star pentru a câştiga meciuri”, au acuzat fanii, conform sursei de mai sus.

Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem
Alexandru Cicâldău

Perioada de coșmar pentru români în Turcia

Românilor nu le merge deloc bine în Turcia. Nici Marius Șumudică nu se simte deloc sigur pe postul lui. Antrenorul a pierdut pe terenul celor de la Trabzonspor, 0-1, iar Malatyaspor este ultima în clasament.

Misiunea fostului antrenor al lui CFR Cluj este aproape imposibilă. Cu toate acestea, românul le promite fanilor că lucrurile se vor schimba.

Fatih Terim: M-am săturat să spun asta

Fatih Terim este tot mai acuzat pentru investițiile proaste de la echipă. Galatasaray a plătit 6,5 milioane celor de la Universitatea Craiova, pentru Alex Cicâldău.

Pentru Olimpiu Moruțan, turcii i-au băgat în buzunare 3,5 milioane de euro lui Gigi Becali.

Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune. Am ieșit și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați.

Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente.
Fatih Terim

 

Urmăriți Playsport.ro și pe