Tuttomercato: ”Dennis Man, o idee pentru atacul Parmei”. Italienii au pus însă poză cu un alt fotbalist

Radu Bordei 08.01.2021, 14:07
Tuttomercato: ”Dennis Man, o idee pentru atacul Parmei”. Italienii au pus însă poză cu un alt fotbalist

Man, o idee pentru atacul Parmei. Cel puțin așa anunță presa din Peninsulă, care recunoaște că Dennis Man este un fotbalist la căutare în Italia. S-a speculat că Fiorentina și Milan au fost și ele interesate de atacantul echipei patronate de Gigi Becali. Cele două ar fi urmrit evoluțiile fotbalistului, care traversează cea mai bună formă a carierei. 15 goluri și 7 pase decisive, în 16 partide, sunt cifrele impresionante ale lui Man, în acest sezon.

Tuttomercato anunță însă că Parma este cea mai interesată de serviciile fotbalistului venit de la Arad. Man ar face pereche în atac cu fostul jucător al Craiovei, Valentin Mihăilă.

Man, o idee pentru atacul Parmei. Italienii au greșit însă poza fotbalistului

Publicația italiană a comis însă o eroare amuzantă. În loc de poză cu Dennis Man, jurnaliștii au plasat fotografia colegului Darius Olaru. Mai mult ca sigur însă că gruparea din Serie A nu va face aceeași încurcătură. Trupa de pe „Ennio Tardini” se află pe loc de retrogradare în campionat. Doar poziția 18 este ocupată de Parma, cu 12 puncte strânse în 16 etape.

Italienii l-au pus pe Olaru în locul lui Man

De aceea șefii clubului caută soluții pentru a ieși din criză. Mai ales că starul Gervinho s-a accidentat grav și nu a mai jucat din decembrie. Constrânși de criza financiară, oficialii Parmei caută jucători tineri, cu potențial mare de a crește. Iar Dennis Man este văzut ca o variantă ideală, un jucător rapid, tehnic, capabil să facă diferența în careul advers. Este un fotbalist care poate crea faze de poartă dar și marca goluri suficiente.

Gigi nu îl lasă să plece ieftin

Parma va trebui totuși să bage adânc mâna în buzunar, dacă îl vrea pe Man. Gigi Becali nu dorește să renunțe ieftin la „perlele” sale. Patronul FCSB a anunțat deja că are o ofertă de 12 milioane de euro pentru atacant din Italia, dar a refuzat. A cerut minim 14 milioane pentru a-l lăsa pe fotbalist să plece. Nu a menționat numele clubului, dar Parma pare să fie echipa interesată.

Becali știe că are o șansă mare să câștige titlul în acest sezon și o participare în cupele europene ar putea crește cota fotbaliștilor. Iar Parma ar putea fi forțată să plătească mai mult, dacă va dori să depășească momentul greu.

Au investit deja mult în Mihăilă

Parma a plătit deja o sumă mare pentru un fotbalist român. Gruparea italiană l-a luat pe Valentin Mihăilă, de la Craiova, pentru 8.500.000 de euro. Jucătorul este văzut drept o mare speranță. Din păcate o accidentare l-a împiedicat să își facă debutul, până în 2021.

Acum Mihăilă a început să joace și fanii de abia așteaptă să își intre în ritm. Iar dacă Dennis Man va ajunge și el pe Ennio Tardini, atunci va face un atac 100% românesc.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe