U Craiova a transferat un fotbalist condamnat la cinci ani de închisoare. A bătut cu bestialitate un tânăr, cu bâta de baseball

Moldoveanu Camelia 23.06.2021, 22:56

Mihai Rotaru face un nou transfer la U Craiova. Mutare cel puțin controversată pentru olteni, dat fiind faptul că fotbalistul este condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare. În urmă cu câțiva ani și-a ieșit din minți și a bătut cu bestialitate un tânăr, cu bâta de baseball. Victima a vrut doar să aplaneze un conflict.

U Craiova a transferat un fotbalist condamnat la cinci ani de închisoare

Antonio Conte (27 de ani) este un fundaș francez de 27 de ani care a reușit să-și păteze cazierul în decembrie 2016, pe vremea când avea 22 de ani. Se pare că fotbalistul a avut un conflict cu iubita sa și a devenit violet. Femeia a început să strige după ajutor iar un student i-a auzit urletele disperate.

Actualul jucător de la U Craiova și-a ieșit din minți și l-a lovit pe tânăr cu o bâtă de baseball. Din nefericire, studentul a rămas surd de o ureche, întâmpină migrene, stare de oboseala, nu are mobilitate în mâna stângă și își pierde controlul corpului, potrivit Get Football News France.

Inițial ar fi trebuie să petreacă un an în închisoare, însă a făcut recurs și pe 16 iunie a primit o sentință de 5 ani cu suspendare și o amendă de 20.000 de euro. Între timp el a strâns șase selecții la naționala U21 a Franței în sezonul precedent, iar Mihai Rotaru l-a văzut potrivit pentru Universitatea Craiova.

Antoine Conte a semnat astăzi cu Universitatea Craiova.

Antoine este un internațional francez ce a evoluat pentru toate echipele de tineret și juniori, începând de la Under-17 până la Under-21 și care poate juca pe mai multe poziții în compartimentul defensiv. A fost format de Paris Saint-Germain și are peste 50 de meciuri în Ligue 1. În ultimii 4 ani a evoluat pentru Beitar Jerusalem, bifând aproape 100 de meciuri în prima ligă a Israelului.

Mult succes în tricoul alb-albastru!”, a transmis clubul din Bănie.

Alt transfer pentru Universitatea Craiova!

Liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, formație retrogradată în Liga 2, Valerică Găman și-a decis viitorul. U Craiova 1948 l-a adus înapoi pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani. Era de așteptat, mai ales că se știa deja Găman este noua țintă a celor de la CSU Craiova. Informația a fost mediatizată după ce jurnalistul Dan Filoti a spus la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, despre Găman că este ”foarte aproape” să semneze cu gruparea antrenată de Marinos Ouzounidis.
U Craiova 1948 l-a adus înapoi pe Valerică Găman, după ce cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Fundașul central Valerică Găman a semnat contractul cu Universitatea Craiova și va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în mesajul transmis pe rețelele de socializare de către reprezentanții clubului din Bănie.

Urmăriți Playsport.ro și pe