UEFA a modificat startul partidei Aktobe – Sepsi din Conference League. Când se va juca meciul

Cristian Stan 16.08.2023, 16:00
UEFA a modificat startul partidei Aktobe – Sepsi din Conference League. Când se va juca meciul

S-a schimbat ora de start a duelului dintre Aktobe și Sepsi Sf.Gheorghe. Partida de joi, anunțată, inițial, la ora 18:00 (ora României), va începe cu o oră mai târziu. Confuzia a fost făcută din vina celor de la UEFA.

Aktobe – Sepsi se reia de la scorul de 1-1.

Aktobe – Sepsi începe mai târziu decât era programat

Aktobe și Sepsi Sf.Gheorghe se vor înfrunta mâine seară, de la ora 19:00, ora locală a României, în manșa retur din turul 3 preliminar din Conference League. Partida de pe Centralnyj Stadion era programată, inițial, cu o oră mai devreme, însă comunicatul celor de la UEFA a fost emis greșit.

În partida de la Sf.Gheorghe, una în care fanii covăsnenilor s-au prezentat la cel mai înalt nivel, scorul de pe tabela de marcaj a fost 1-1. Prima repriză s-a disputat pe contre, iar cea mai mare ocazie a fost semnată de Marius Ștefănescu, fotbalistul formației pregătite de Liviu Ciobotariu.

Echipa din România a început mai bine actul secund, însă cei care au punctat au fost kazahii, prin brazilianul Elder Santana, în minutul 65. În urma acestei reușite, tehnicianul lui Sepsi a decis să joace finalul de meci cu 2 atacanți, situație care avea să-i dea câștig de cauză. Mahiarul Roland Varga avea să stabilească scorul final în ultimul minut regulamentar, grație unui șut deviat de un fundaș al celor de la Aktobe în proprie poartă.

Câștigătoarea din Kazakhstan va juca în play-off cu echipa care triumfă din duelul Bodo/Glimt (Norvegia) – Pyunik Erevan (Armenia). În tur au câștigat norvegienii, scor 3-0.

Ce declara Liviu Ciobotariu la finalul partidei tur

”O primă repriză modestă din partea noastră, am stat foarte jos. A doua repriză, mult mai bună. Am primit un gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc, dar mi-am felicitat jucătorii și îi felicit și acum pentru modul în care au crezut în rezultate, pentru modul în care au abordat a doua repriză. Este un rezultat care ne dă speranțe pentru retur.

Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenți în prima repriză, dar în a doua repriză am riscat, am jucat cu doi atacanți. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor.Jucătorii care au intrat, au intrat foarte bine. Ei au schimbat soarta jocului.

Toți jucătorii sunt vinovați pentru golul încasat, dar cel mai vinovat sunt eu, eu am fost cel care a decis să ne apărăm în zonă. Se mai întâmplă, ok, nu era momentul în această seară, dar când greșim, greșim toți”, declara Liviu Ciobotariu, la flash-interviul de la finalul partidei din România.

Urmăriți Playsport.ro și pe