Ultima ofertă la FCSB: 7 milioane de euro! Nu e nici Man, nici Moruțan

Simion Andrei 05.01.2021, 14:03
Ultima ofertă la FCSB: 7 milioane de euro! Nu e nici Man, nici Moruțan

Cu doar o săptămână înainte de startul campionatului, Gigi Becali încearcă să facă profit din vânzarea de jucători. Olimpu Moruţan şi Dennis Man sunt fotbaliştii pe care patronul de la FCSB vrea să obţină cel mai mare profit. Dar pe listă ar putea să apară şi un nume surprinzător. Jurnalistul Vali Moraru a anunţat la Digi Sport că Darius Olaru ar avea şi el o ofertă foarte mare. Ar fi vorba despre şapte milioane de euro, de la un club pe care nu l-a precizat însă. Problema este că Becali ar vrea mai mult pentru fotbalistul adus în urmă cu un an de la Gaz Metan Mediaş.

Gigi Becali vrea 10 milioane de euro pentru Darius Olaru, dar cele mai mari şanse de a pleca de la FCSB le are Olimpiu Moruţan

„FCSB are o ofertă acum și pentru Olaru, în valoare de 7 milioane de euro. Gigi Becali solicită 10. Încă nu știm clubul care a înaintat această sumă”, a declarat Vali Moraru în timpul unei emisiuni.

Gigi Becali a mai anunţat şi că ar avea o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man. În vreme ce impresarul lui Olimpiu Moruţan anunţă că fotbalistul său este dorit de Al Ain, în Arabia Saudită. Rămâne de văzut câte din aceste transferuri se vor şi concretiza şi care sunt sumele reale pe care le va obţine FCSB.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan în urmă cu un an, în ianuarie 2020, pentru 600.000 de euro. Cota sa a crescut între timp la două milioane de euro, conform Transfermarkt.de. A jucat 28 de partide pentru formaţia din comuna Berceni şi a marcat şapte goluri. De asemenea, are şi patru pase decisive.

În ultima perioadă, cluburile din România nu au mai reuşit transferuri notabile spre cluburile din Vestul Europei. Cele mai mari şanse să plece de la FCSB în această iarnă. Impresarul său a explicat în exclusivitate pentru Playsport că mutarea în Arabia Saudită, la Al Ain, s-ar putea produce în câteva zile. FCSB va juca primul meci după reluarea campionatului contra Astrei, pe 15 ianuarie.

În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa națioanală”, a declarat Florin Vulturar, agentul fotbalistului de la FCSB, pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe