Ultima oră! Denis Alibec este out! Atacantul a plecat din cantonament

Moldoveanu Camelia 04.09.2021, 10:13
Ultima oră! Denis Alibec este out! Atacantul a plecat din cantonament

Victoria echipei naționale a României în fața Islandei, scor 2-0, îl va costa scump pe Mirel Rădoi. Denis Alibec a suferit o intervenție de urgență. Selecționerul trebuie să găsească o soluție rapidă înainte de meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, prima partidă având loc pe 5 septembrie.

Denis Alibec a ajuns la spital

Înainte de meciul României cu Islanda, chiar la antrenamente, Denis Drăguș a acuzat probleme musculare la coapsă. Fotbalistul a fost indisponibil pentru meciul câștigat cu 2-0. El și-a susținut din tribune colegii.

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Fotbalistul celor de la CFR Cluj a dat tot ce a putut până în momentul în care a fost nevoit să alerge după o minge pentru a o prinde și s-a prăbușit pe teren. A fost imediat înlocuit de Jovan Markovici, pentru ultimele 15 minute ale jocului. Se pare că problema la coapsă este destul de gravă, FRF anunțând că acesta a ajuns pe mâna medicilor din România și că o să lipsească de la următoarele meciuri.

Denis Alibec a fost supus unor investigații medicale aseară, imediat după sosirea tricolorilor în țară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!”, a anunțat FRF.

Ce soluții ar putea avea Mirel Rădoi

Cu cei doi Denis accidentați, misiunea lui Mirel Rădoi devine una dificilă. Singurul atacant cu care a rămas în lot este Jovan Markovici. Pentru că regulamentul îi permite în astfel de cazuri, selecționerul ar putea convoca alt jucător. Un înlocuitor ar fi fost Florin Tănase, însă fotbalistul celor de la FCSB este acasă deoarece a suferit o entorsă  în meciul cu CFR Cluj. O posibilă convocare, dat fiind faptul că l-a avut sub comandă și la Jocurile Olimpice, ar fi George Ganea. Fotbalistul evoluează la Farul Constanța și ar putea ajunge repede la meciul de pe 5 septembrie.

George Pușcaș este suspendat pentru două partide după eliminarea din meciul cu Armenia. Asta înseamnă că Rădoi nu-l poate cheme pentru meciul cu Lichtenstein, însă îl poate avea în teren în confruntarea contra Macedoniei de Nord. De luat în calcul ar fi faptul că Reading s-ar putea să nu-i permită jucătorului să plece. Pentru că nu a fost convocat de la început, acesta s-ar putea să nu poată ajunge la națională doar pentru acel meci. Rămâne de văzut cu ce surpriză o să vină Mirel Rădoi, ținând cont de faptul că își dorește tot mai mulți tineri în teren.

Urmăriți Playsport.ro și pe