Ultimele detalii despre oferta primită de Mircea Lucescu de la Al Nassr. Ce decizie a luat antrenorul român

Bogdan Solomon 07.06.2023, 11:18
Ultimele detalii despre oferta primită de Mircea Lucescu de la Al Nassr. Ce decizie a luat antrenorul român

La cei 77 de ani ai săi, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte tentante din fotbalul mondial. Ultima a venit chiar din partea saudiților de la Al Nassr, pentru care evoluează și Cristiano Ronaldo. Tehnicianul român a luat, însă, decizia finală.

Mircea Lucescu, ofertat de Al Nassr. Ce decizie a luat

Potrivit digisport.ro, reputatul tehnician român nu va da curs propunerii, din cauza distanței mari față de casă, precum și a condițiilor meteorologice din zona Golfului, deloc ușor de suportat. Cu atât mai mult cu cât Fenerbahce reprezintă în continuare o variantă.

Turcii așteaptă finala Cupei, programată pe 11 iunie, în compania celor de la Bașakșehir, urmând ca portughezul Jorge Jesus să fie demis în cazul unui eșec, mai ales că în campionat s-a clasat doar pe poziția a doua, la opt puncte în spatele rivalei Galatasaray.

Nici Mircea Lucescu nu a avut parte de un sezon prea bun în Ucraina. Dinamo Kiev a trebuit să se mulțumească doar cu locul al patrulea, la 12 puncte în urma campioanei Șahtior, dar au existat suficiente circumstanțe atenuante. În ciuda zvonurilor privind demiterea sa, patronul Igor Surkis și-ar fi manifestat dorința de a continua colaborarea, din dorința de a construi o nouă echipă.

Nu vrea să audă de retragere: „Are dorința de a rămâne în acțiune”

De altfel, „Il Luce” nu ia absolut deloc în calcul să pună capăt carierei în această vară. Răzvan Lucescu a făcut anunțul, arătându-se, totodată, impresionat de vitalitatea de care dă dovadă tatăl său, operat recent de coxartroză.

„E bine, a trecut prin operație. Are dorință de a rămâne în acțiune, nu știu cum poate să o facă. Ne-am văzut după 7-8 luni și l-am întrebat ce vrea să facă și mi-a zis: ’Vreau să continui, simt că trăiesc’. E complicat, pentru că și deplasările sunt foarte lungi și a trebuit să se opereze la picior”, a declarat Răzvan Lucescu, la Digi Sport.

Coxartroza este o afecțiune caracterizată prin degradarea lentă și progresia ireversibilă a cartilajului articular de la nivelul șoldului. Intervenția chirurgicală a fost efectuată de profesorul Oleksandr Kosiakov la Centrul Național de Ortopedie și Traumatologie de la Kiev și a durat 40 de minute. De altfel, Mircea Lucescu a luat loc pe banca tehnică a echipei sale la ultima partidă din acest sezon, încheiată la egalitate, 1-1, pe terenul lui Metalist Kharkiv.

Urmăriți Playsport.ro și pe