Ultimul pas pentru ca Diya Shoucair să preia Dinamo. Negoiță confirmă discuțiile cu libanezul. „E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”

Robert Zanfir 19.08.2022, 20:17
Ultimul pas pentru ca Diya Shoucair să preia Dinamo. Negoiță confirmă discuțiile cu libanezul. „E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”

Ionuț Negoiță a confirmat că se află în negocieri cu Diya William Shoucair pentru baza de la Săftica. Playsport a anunțat în exclusivitate că libanezul vrea să investească la Dinamo, dar că directorul general al firmei Farm Tech România ar avea o condiție. Preluarea bazei de la Săftica.

Dinamo continuă să fie subiect în serialul „Investitor pentru echipa mea”. Ajunși în Liga 2 pentru prima dată în istoria de 74 de ani, „câinii” speră să găsească omul cu banii care să scoată clubul la liman. Mogulul media Adrian Tomșa și Viorel Cataramă au fost două dintre soluțiile la care au sperat fanii din Ștefan cel Mare. A venit apoi rândul lui Mohammad Murad, anunțat în exclusivitate de Playsport. Totuși, ultima variantă s-a transformat într-o telenovelă.

Negoiță confirmă discuțiile cu libanezul Diya Shoucair

Un alt nume a apărut ca din senin pe harta suporterilor roș-albilor. Playsport a prezentat în exclusivitate despre varianta ca un om de afaceri libanez să investească în Ștefan cel Mare. Este vorba despre Diya William Shoucair, conațional cu Mohammad Murad.

După cum Playsport a notat, Diya Shoucair a condiționat investițiile la Dinamo prin finalizarea negocierilor cu Ionuț Negoiță. Concret, libanezul vrea să preia partea din față a bazei de la Săftica, cea care aparține fostului șef din Ștefan cel Mare.

„E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”, a recunoscut Ionuț Negoiță pentru Gsp. Diya Shoucair este stabilit de foarte mulți ani în România și deține o afacere foarte puternică în domeniul utilajelor de agricultură și construcții.

Farm Tech România, deținută de afaceristul libanez, are 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro și un profit de aproximativ 600.000 euro.

Răzvan Zăvăleanu confirmă interesul libanezului Diya

Rzăvan Zăvăleanu a confirmat interesul celui din urmă pentru formația din „Ștefan cel Mare” și, mai mult, a subliniat și singurul aspect care stă în realizarea tranzacției.

Reprezentantul administratorul judiciar al lui Dinamo recunoaște contactul dintre cele două părți. Interesul este real!”, a spus și Zăvăleanu.

Conform ultimelor detalii din Ștefan cel Mare, lucrurile se vor clarifica până luni seara. „Se vor mai definitiva demersuri cu alți 2-3 investitori și negocierea cu Șerdean. Aste e realitatea și sensul discuțiilor. Coinvestitori? Până luni după-amiază… lângă alți deja conturați aseară”, a transmis Vlad Iacob, potrivit RadioDinamo1948.

Dinamo a câștigat primul meci din Liga 2, cu Progresul Spartac. Totuși, „haita” a pierdut derby-ul cu Oțelul, 1-3, iar Ovidiu Burcă a anunțat schimbări la echipă, în încercarea de a găsi drumul spre revenirea rapidă în Superliga.

Urmăriți Playsport.ro și pe