Ultrașii lui PSG au trecut la amenințări. Au cerut capul lui Nasser Al-Khelaifi

Ștefănescu Dragoș / 13.03.2022, 09:49
Ultrașii lui PSG au trecut la amenințări. Au cerut capul lui Nasser Al-Khelaifi

Eliminarea lui PSG din Champions League a produs un val de nemulțumire în rândul fanilor francezi. Aceștia amenință că vor trece la represalii dacă Nasser Al-Khelaifi nu va pleca de la echipă.

Ultrașii lui PSG vor ca Nasser Al-Khelaifi să plece de la echipă

Miercuri seară, PSG și Real Madrid s-au înfruntat în manșa secundă a optimilor de finală din Champions League. Madrilenii s-au impus spectaculos pe ”Santiago Bernabeu” cu scorul de 3-1, reușind să întoarcă soarta calificării. În meciul tur Real pierduse cu 0-1. Cu scorul general de 3-2 madrilenii au obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Înfrângerea cu Real Madrid și eliminarea prematură din Champions League au produs un val de nemulțumire în rândul ultrașilor lui PSG. Aceștia îl consideră ca principal vinovat pentru insuccesele echipei pe Nasser Al-Khelaifi. Fanii doresc ca președintele clubului parizian să demisioneze din toate funcțiile pe care le deține. Mai mult, aceștia au anunțat că vor protesta în timpul partidelor dacă doleanța nu le va fi respectată.

Știm că revenirea noastră în top i se datorează președintelui Nasser Al-Khelaifi, nu avem nimic personal cu el, dar este clar că nu este omul potrivit pentru acest job. Situația actuală de la club impune ca președintele să demisioneze și să renunțe la toate responsabilitățile de zi cu zi.

Duminica aceasta, la meciul cu Bordeaux, ne vom arăta nemulțumirea și le cerem și tuturor celor care iubesc acest club să o facă alături de noi, fără violență. Rămânem mobilizați până vor avea loc schimbări majore”, se arată în comunicatul emis de ultrașii lui PSG.

Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid. Starul francez va avea un salariu faraonic

La doar două zile distanță de la meciul de pe ”Santiago Bernabeu”, cei de la Marca au anunțat că Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid. Starul francez ar urma să semneze contractul săptămâna viitoare.

Negocierile s-au intensificat în ultimele zile, iar dorința este ca acordul să fie semnat până vineri, deși anunțul oficial al transferului nu va fi făcut până la finalul sezonului.

Tânărul Kylian, presat de PSG să prelungească, își va îndeplini visul avut din copilărie și va îmbrăca tricoul alb, în timp ce Madridul va da o nouă lovitură puternică în fotbalul internațional.

Real a pus în așteptare toate celelalte operațiuni privind jucătorii, cum ar fi prelungiri de contracte sau alte transferuri care se pot realiza, pentru a se concentra exclusiv la această înțelegere cu Mbappe”, au scris cei de la Marca.

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit și detaliile contractului pe care îl va semna Kylian Mbappe cu Real Madrid. Astfel, francezul ar urma să primească un salariu net de 25 de milioane de euro pe an. În plus, la semnătură Mbappe va primi un bonus substanțial cuprins între 60 și 80 de milioane de euro.