Umilință totală după ce AC Milan a câștigat titlul în Serie A în fața lui Inter. Ionuț Radu, invitat la petrecerea de titlu a „diavolilor”. „Va ieși din tort!”

Radu Bordei 23.05.2022, 09:49
Umilință totală după ce AC Milan a câștigat titlul în Serie A în fața lui Inter. Ionuț Radu, invitat la petrecerea de titlu a „diavolilor”. „Va ieși din tort!”

AC Milan a câștigat titlul în Serie A și, așa cum se obișnuiește, nu au lipsit nici ironiile la adresa rivalilor de la Inter. Campioana din sezonul trecut nu a reușit să își păstreze trofeul, care a ajuns la vecina din oraș. Ionuț Radu nu a fost uitat nici el de fanii milanezi.

Ionuț Radu, umilit după ce AC Milan a câștigat titlul în Serie A. Ce sugestie a primit portarul Interului

Titlul a rămas la Milano și în acest sezon, dar de data aceasta nu Interul s-a bucurat. După o pauză de 11 ani, a venit rândul „Diavolului” milanez să sărbătorească. Nu a fost uitat Ionuț Radu, protagonistul unui moment vital în lupta strânsă pentru trofeu. Eroarea sa imensă, de la Bologna, a provocat pierderea unor puncte care s-au dovedit vitale. Un cunoscut comediant italian, mare fan al celor de la AC Milan, a turnat și el sare pe rana portarului român.

Este o victorie meritată, Pioli a fost arhitectul acestei victorii. Mă bucur foarte mult și pentru Maldini și Massara, care au muncit foarte bine, alături de Pioli. Au construit un Milan fantastic. Dar să nu uităm de portarul lui Inter, Radu. La petrecerea de titlu, el trebuie să sară din tort, a fost afirmația lui Gene Gnocchi.

Ionuț Radu va pleca de la Inter

Ionuț Radu a comis o gafă uriașă în acest sezon al Serie A, iar acest lucru a costat scump pe cei de la Inter. Portarul a dat pe lângă minge în propriul careu în meciul cu Bologna, iar Nicola Sansone a marcat. Bologna a învins Inter, scor 2-1, după acel moment. Dacă ar fi câștigat acel joc, Inter ar fi devenit noul lider din Serie A. AC Milan a rămas în fruntea clasamentului și a cucerit titlul.

Românul nu va mai fi păstrat, mai ales că la Inter va veni și Andre Onana, care îi va face concurență lui Handanovic.

Selecționerul României, Edi Iordănescu, l-a încurajat pe Ionuț Radu după gafa comisă în meciul cu Bologna:

Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu un viitor frumos. Oricine greșește și atunci când nu aperi un sezon întreg există și riscul unor momente mai puțin fericite.

Nu este doar greșeala lui, cu siguranță că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui. E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru carieră lui”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe