Umilită de Simona Halep, iberica Paula Badosa a avut un gest neobișnuit la finalul întâlnirii de la Wimbledon

Olteanu Ștefan 05.07.2022, 11:14
Umilită de Simona Halep, iberica Paula Badosa a avut un gest neobișnuit la finalul întâlnirii de la Wimbledon

Iberica Paula Badosa (24 de ani – 4 WTA) a avut un gest neobișnuit la Wimbledon, la scurt timp după ce a fost umilită de Simona Halep în disputa din optimi. Românca s-a impus la capătul unui meci care a durat doar o oră, scor 6-1, 6-2 și a bifat a doua victorie din tot atâtea întâlniri cu Badosa.

Simona Halep, prea puternică pentru Paula Badosa. Iberica a avut un gest neobișnuit după ce a fost umilită la Wimbledon

Învinsă în fix 59 de minute de Simona Halep, scor 1-6, 2-6, iberica Paula Badosa a părăsit umilită Arena Centrală de la Wimbledon și în timp ce înainta către tunelul ce duce spre vestiare a avut un gest neobișnuit.

Paula Badosa a întâlnit-o pe Simona Halep în optimi la Wimbledon 2022 și de ce i-a fost frică nu a scăpat.

Ele se aflau la a doua confruntare directă. Pe 30 aprilie 2022, în turul 3 de la Madrid WTA, pe zgură, cele două s-au duelat în premieră și Simona Halep s-a impus fără drept de apel, scor 6-3, 6-1, la capătul unui duel care a durat o oră și 14 minute.

Astfel, înaintea partidei de la Wimbledon, Badosa nu a putut să nu rememoreze acea confruntare și a avut o reacție surprinzătoare:

Am întâlnit-o pe Simona la Madrid. Cred că a jucat incredibil în acel meci. Sper că nu va mai juca așa împotriva mea și aici. Cred că îi place să joace împotriva mea. Cred îi convine jocul meu”, spunea Paula Badosa.

Vorbele ei s-au adeverit, deoarece Simona a reușit o victorie și mai clară decât cea de la Madrid și a obținut biletul către sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Paula Badosa a părut șocată de faptul că așteptările i s-au confirmat și nu a putut face față jocului practicat de Simona. Astfel, în timp ce părăsea Arena Centrală, ea a clătinat secunde bune din cap, fiind surprinsă și de camerele de filmat.

Ce a declarat Simona Halep după victoria clară cu Paula Badosa

Halep practică un tenis foarte solid la Wimbledon și până în prezent nu a cedat niciun set adversarelor. Mai mult, Magdalena Frech, adversara din turul 3 a Simonei, a reclamat jocul campioanei noastre de la Constanța, spunând că „împinge mereu jocul în față și scurtează mingile”.

În ciuda acestor afirmații, Simona Halep continuă să se bucure de tenis la All England Club și ușor-ușor a devenit una dintre principalele favorite la trofeu.

Am jucat un meci foarte bun. Este greu să o bați, este o jucătoare formidabilă. Am mai făcut-o o dată, dar este complicat. De aceea sunt foarte mulțumită.

M-am bucurat să revin pe Arena Centrală. Este o plăcere să joc în fața acestui public minunat.

Nu m-am gândit până acum că nu am pierdut niciun set. Sunt foarte mulțumită de jocul meu, este un sentiment foarte bun. Sunt încrezătoare și vreau să mă concentrez pe ce am de făcut în continuare.

Este un moment minunat că m-am întors, după 3 ani de absență. Am avut emoții mai multe ieri, când am sărbătorit 100 de ani. Este o senzație deosebită să te afli pe această arenă. Sunt foarte fericită că pot juca iar aici”, a declarat Simona Halep, după victoria cu Paula Badosa.

În sferturi, Halep se va lupta cu Amanda Anisimova (20 de ani – 25 WTA).

Urmăriți Playsport.ro și pe