Un alt membru „greu” părăsește Programul DDB. „Pentru ce să mai dau? Să conducă cine se pricepe la fotbal, nu suporterii”

Bădulescu Silvian 23.12.2021, 11:46
Un alt membru „greu” părăsește Programul DDB. „Pentru ce să mai dau? Să conducă cine se pricepe la fotbal, nu suporterii”

Dinamo București trece printr-o perioadă foarte dificilă. Demiterea lui Mircea Rednic i-a atras un val de contestatari lui Iuliu Mureșan, iar mulți membri ai programului „Doar Dinamo București” s-au retras. Mai mult, Victor Becali, membru și el, și-a anunțat retragerea din cauza influenței prea mari a suporterilor.

„Pentru ce să mai dau?”

În direct la Sport Total FM, Victor Becali a dezvăluit că nu mai donează bani pentru programul DDB, prin care suporterii au ajutat și au menținut „viu” clubul de fotbal Dinamo București. Criza se adâncește tot mai mult la echipă, iar soluțiile se răresc din ce în ce mai mult.

Impresarul e de părere că sistemul organizator al dinamoviștilor nu este unul sănătos pentru club. Acesta a subliniat că ar trebui să conducă oameni capabili clubul, nu suporteri care nu au o calificare în acest domeniu.

Nu mai dau bani la DDDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, nu vreau să dau și să conducă bine? Un suporter sau ce? Dar de ce să dau? Dacă vor să conducă clubul, să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal”.

De asemenea, el a făcut și o comparație cu modelul socios care este practicat în Spania.

În Spania se votează. Aici cine votează, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spania. L-au votat pe Laporta, pe Bartomeu, oameni care au ceva în spate”.

„Ăia nu sunt suporteri”

Victor Becali a menționat și faptul că nu e sănătos ca suporterii să conducă clubul în totalitate. Mai ales la o echipă precum Dinamo, cu o tradiție de peste 70 de ani, în management este nevoie de profesioniști în domeniu și decizii obiective.

Când socios se duc și numesc ei antrenor, păi, Bonetti la presiunea lor a fost adus. Ce să caute? Păi Bonetti n-a mai antrenat de ultima dată de când am antrenat eu. Așa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi, orice euro contează pentru mulți dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri” a mai spus Victor Becali pentru Sport Total FM.

Peste 15.500 de dinamoviști erau înscriși în programul DDB, înainte de ultimele meciuri ale anului 2021. Odată cu demiterea lui Rednic și numirea lui Flavius Stoican, numărul a început să scadă.

În prezent, conform platformei programddb.ro, mai sunt înscriși 14.980 de membri.

Urmăriți Playsport.ro și pe