Un celebru impresar român râde de Nicolo Napoli! ”El antrenează o singură echipă. Dacă eram impresarul lui, în făceam om!”

George Drafta 13.11.2022, 08:39
Un celebru impresar român râde de Nicolo Napoli! ”El antrenează o singură echipă. Dacă eram impresarul lui, în făceam om!”

Adrian Mititelu a alergat după Walter Zenga până în Dubai. Dar în cele din urmă, căutările pentru banca tehnică a oltenilor s-au oprit după ce Nicolo Napoli şi-a dat acordul să revină în Bănie.

Nu este pentru prima oară când lucrurile se rezolvă în felul acesta. Italianul sărind de multe ori în ajutorul patronului Mititelu, atunci când acesta avea nevoie de un tehnician. Plecat de la echipă la sfârşitul sezonului trecut, acesta a întrerupt acum mandatul interimarului Paul Răducan. FC U Craiova începuse sezonul cu Marius Croitoru din postura de principal. Reîntoacerea lui Napoli a stârnit zâmbete în lumea fotbalului nostru, iar Victor Becali nu face excepţie.

„Până la urmă se găsesc soluții acolo, zice că el pleacă și la primul telefon nici nu apucă să ajungă în Italia, e deja în România. S-a schimbat domnul Mititelu, nu mai e același. Cu tot ce a făcut Mititelu, eu îl respect, pentru că a pus mult suflet și își cheltuie averea la fotbal, din dragostea lui față de echipa asta. Dar acum nu avea altă soluție, decât ăla care spune că pleacă și nu mai vine.

Nicolo Napoli este antrenorul care are o singură echipă pe care o antrenează, Craiova. Trebuie să înțelegeți că omul acesta nu trădează culorile alb-albastru. Este consecvent culorilor! Era bine să fiu impresarul lui, îl făceam om. Oare de ce nu își găsește de lucru și în altă parte? De ce nimeni din Italia nu îl caută?”, a declarat agentul FIFA , citat de Sport Total FM.

Victor Becali a reacţionat după ce Nicolo Napoli a acceptat să se întoarcă la formaţia olteană
Victor Becali a reacţionat după ce Nicolo Napoli a acceptat să se întoarcă la formaţia olteană

Gânduri la început de mandat

Napoli se află la al nouălea mandat pe banca oltenilor, aflaţi pe poziţia a 14-a în momentul de faţă în Superligă. Însă, peninsularul de 60 de ani nici nu vrea să se gândească la faptul că echipa lui nu se va bate pentru play-off. 

„Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament. Sperăm încă să ajungem în play-off, nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a declarat italianul după ce a acceptat oferta lui Adrian Mititelu.

Napoli a debutat cu o victorie la vechea şi totodată noua sa echipă. Chiţu şi ai lui au bătut-o pe FC Voluntari cu 1-0, în grupele Cupei României.