Un fost coleg de-al lui Mutu din perioada Chelsea: ”Era ca un taur furios. Bea mai mult ca un englez”

Sorin Chiriac 26.12.2020, 16:39
Un fost coleg de-al lui Mutu din perioada Chelsea: ”Era ca un taur furios. Bea mai mult ca un englez”

Adrian Mutu are o istorie tumultuoasă în tricoul lui Chelsea Londra. Se întâmpla într-o vreme în care fotbaliștii nu se sfiau să petreacă până în zori, iar acesta era considerat ceva normal de către suporteri. La scurt timp după ce Mutu i-a părăsit cu scandal pentru albaștri, Roman Abramovic a adus un alt fotbalist campion și în afara terenului.

Asier del Horno
Asier del Horno a rezistat un singur sezon pe Stamford Bridge

”Era ca un taur furios. Bea mai mult ca un englez”

Fostul număr 10 de pe Stamford Brigde, Joe Cole, a vorbit despre un coechipier din acea perioadă, care le făcea o concurență serioasă englezilor. Asta deși, aceștia sunt recunoscuți pentru ”rezistența” lor. Este vorba despre fundașul stânga, Asier del Horno, care a jucat pentru Chelsea în sezonul 2005-2006.

Putea să bea mai mult decât oricare englez! Apoi se întorcea treaz acasă.

Decarul a fost completat de Carlton Cole

Asier era ca un taur furios! Când l-am văzut, m-am gândit că se potrivește filosofiei noastre. Nu voia să mănânce, ci să meargă la câteva case de pariuri și după aceea să bea câteva pahare. I-am zis că e un băiat extraordinar, a declarat Carlton, pentru Daily Mail.

Retras în 2012, Del Horno a fost crescut de Bilbao și vândut la Chelsea pentru 12 milioane în 2005. După un an a fost cumpărat de Valencia și a mai jucat la Real Valladolid și Levante.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe