Un fost decar al Stelei, încântat de nouă „perlă” a FCSB: „Poate fi convocat la națională”

Marian Cărăvan 22.12.2020, 10:05
Un fost decar al Stelei, încântat de nouă „perlă” a FCSB: „Poate fi convocat la națională”

În ultimele săptămâni, în Liga 1 s-a făcut remarcat un tânăr fotbalist care nu a împlinit încă 18 ani. E considerat deja noua „perlă” de la FCSB și ar putea fi convocat chiar și în echipa națională. Un fost decar al roș-albaștrilor e încântat de fotbalistul care a început să prindă primul 11 la FCSB.

Nicolae Dică e încântat de noua „perlă” de la FCSB

Tânărul fotbalist Octavian Popescu a prins primul 11 și luni seara, la Mogoșoaia, în meciul cu Sepsi, încheiat la egalitate, 1-1. Fotbalistul născut la Târgoviște a fost înlocuit în minutul 75 cu Ionuț Vînă. A căpătat încredere și pare a fi o soluție la care antrenorul Toni Petrea apelează tot mai des când alege echipa care intră pe teren. Octavian Popescu i-a atras atenția și unui fost decar al Stelei, acum în staff-ul echipei naționale. Nicolae Dică este încântat de noua „perlă” de la FCSB. „Secundul” lui Mirel Rădoi îi prevede un viitor grozav tânărului fotbalist care va împlini 18 ani pe 27 decembrie. Nicolae Dică consideră că lui Octavian Popescu i se pot deschide porțile echipei naționale.

„Am spus, la noi contează mai puțin vârsta, important e ca jucătorii să aibă un randament bun la echipele de club și dacă ei vor juca foarte bine și noi considerăm că la anumite meciuri pot să fie la echipa națională, poate să ajungă orice jucător la echipa națională”, a declarat Nicolae Dică pentru ProSport.

Octavian Popescu este noua „perla” a lui Gigi Becali
Octavian Popescu este noua „perla” a lui Gigi Becali

Lui Octavian Popescu i-a explodat cota în ultimele săptămâni

Aducerea lui Octavian Popescu la FCSB se dovedește a fi o investiție bună făcută de Gigi Becali. Fotbalistul transferat în vară de la Universitatea Craiova a ajuns om de bază în echipa pregătită de Toni Petrea. S-a remarcat ori de câte ori a intrat pe teren, iar cota sa a explodat în ultimele săptămâni. Dacă la începutul sezonului, jucătorul era cotat la 50.000 de euro, acum are o cotă de piață de 350.000 de euro. Și-a făcut mândri părinții.

„Am mare încredere în el! Seamănă cu mine, e arțăgos, îmi place că nu se sperie de joc, e lucid, nu se panichează și gândește jocul.

E cel mai important la un jucător: inteligența”, a spus Beniamin Popescu, tatăl fotbalistului care va împlini 18 ani pe 27 decembrie.

Nicolae Dică, secundul echipei naționale, a apreciat calitățile noii „perle” de la FCSB.

„Are niște calități foarte bune, o tehnică bună în regim de viteză, este bun în ultimii 20 de metri, pentru că am văzut că ia acțiuni unu contra unu. Este la început, trebuie să nu începem acum să îl ridicăm și pe el și să îl facem la nu știu câte milioane de euro.

Important este să fie constant, să joace bine în continuare, să fie în primul 11 meci de meci și cu siguranță dacă va munci și va fi serios în continuare, va ajunge un jucător de mare valoare”, a mai precizat Nicolae Dică.

Octavian Popescu încheie anul pe primul loc cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe