Gigi Becali cheltuie fără număr și transferă două vedete din Liga I. FCSB vrea titlul cu orice preț

Marian Cărăvan 21.12.2020, 12:31
Gigi Becali cheltuie fără număr și transferă două vedete din Liga I. FCSB vrea titlul cu orice preț

FCSB a revenit pe prima poziție a clasamentului și speră să încheie anul în fotoliul de lider. FCSB e fără titlu în România de cinci ani, dar Gigi Becali își face acum speranțe. Pune la bătaie sume mari pentru a-și întări echipa în această iarnă. Se anunță transferuri spectaculoase.

Gigi Becali și-a stabilit țintele. Transferă două vedete din Liga 1

Devin tot mai clare intențiile patronului FCSB de a-și vedea echipa din nou campioană. A trecut cam mult de când roș-albaștrii nu au mai triumfat în Liga 1, dar acum e un moment care ar putea fi speculat în favoarea celor de la FCSB. Deși se anunță o luptă încrâncenată pentru titlu, nu în trei, ci chiar în patru. Pentru că Sepsi, chiar echipa pe care FCSB o întâlnește azi în ultimul meci din 2020, nu este nici ea de neglijat.

Gigi Becali își face planuri și pregătește o campanie spectaculoasă de transferuri. A pus ochii pe două dintre vedetele Ligii 1 și vrea să dea lovitura. Cu orice preț. Un mijlocaș și un atacant de la Gaz Metan sunt țintele patronului FCSB. Ronaldo Deaconu și Dumitru Cardoso sunt ofertați de FCSB.

Ronaldo Deaconu si Dumitru Cardoso sunt tintele lui Gigi Becali
Ronaldo Deaconu si Dumitru Cardoso sunt tintele lui Gigi Becali

Pe ce mizează Gigi Becali

Gigi Becali poate profita și de faptul că ambii jucători nu prea sunt în relații bune cu medieșenii. Mijlocașul Ronaldo Deaconu ar fi intrat în conflict cu antrenorul Jorge Costa și nu mai prinde lotul, chiar dacă a fost căpitanul echipei medieșene, scrie GSP.

Atacantul Nicolau Dumitru Cardoso, italianul de origine română, i-a supărat pe medieșeni după ce și-a anunțat intenția de a pleca de la echipă. Astfel, e și el pe picior de plecare de la Gaz Metan. Următoarea destinație ar putea fi chiar FCSB.

Ronaldo Deaconu, 23 de ani, are o cotă de piață de 450.000 de euro. În acest sezon, a marcat 5 goluri în 13 meciuri. Mai are contract cu Gaz Metan până pe 30 iunie 2022.

Dumitru Cardoso, 29 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 700.000 de euro. Șapte goluri în 12 meciuri este bilanțul atacantului în acest sezon. A semnat cu Gaz Metan un contract valabil până pe 30 iunie 2021.

Rămâne de văzut dacă mutările vizate de Gigi Becali se vor și concretiza. Până atunci, FCSB întâlnește în această seară, de la ora 20:30, pe Sepsi, în etapa a 15-a din Liga 1. Meciul se va disputa la Mogoșoaia. FCSB abordează ultimul meci din 2020 din postura de lider al Ligii 1, cu 33 de puncte. Sepsi e pe locul 4, cu 26 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe