Un fost mare internațional dă verdictul: ”Parma s-a păcălit cu Man! E țeapă!”

Giosanu Catinca / 28.02.2021, 17:58
Un fost mare internațional dă verdictul: ”Parma s-a păcălit cu Man! E țeapă!”

Parma nu reuşeşte să se impună pentru a ieși din zona retrogradării nici după transferul lui Dennis Man. Un fost mare internațional este convins că italienii au dat prea mulți bani pe jucătorul venit de la FCSB.

Un fost mare internațional dă verdictul

Liță Dumitru consideră că Răzvan Marin este mult peste Dennis Man. Chiar și așa, fiul lui Petre Marin n-a făcut nici el față la un club important, cum e Ajax.

La meciul cu Spezia, scor 2-2, Dennis Man (22 de ani) a fost introdus pe teren abia în minutul 79. Fostul jucător de la FCSB, adus pentru 13 milioane de euro, i-a luat locul celuilalt român de la Parma, Valentin Mihăilă. Fotbalistul adus de FCSB de la UTA nu a avut realizări deosebite în minutele petrecute pe teren. În schimb, a fost în centrul atenției în finalul partidei.

În minutul 90+3, Dennis Man a primit mingea la marginea careului, ușor lateral dreapta. Românul avea un singur apărător al Speziei în față și a încercat să-l depășească printr-un procedeu pretențios, dar mișcarea a fost una ratată. Asta, din cauză că s-a împiedicat și a căzut.

Dennis Man se împiedică, după o încercare pretențioasă în Spezia vs. Parma / Sursa Foto: Captură
Dennis Man s-a împiedicat, după o încercare pretențioasă în Spezia vs. Parma / Sursa Foto: Captură

”Parma s-a păcălit cu Man! E țeapă!”

Spre deosebire de Man, Valentin Mihăilă a fost lăudat după evoluția pe care a avut-o la aceeași partidă. Românul a primit printre cele mai mari note, după jocul bun de sâmbătă. Tocmai de aceea, Liță Dumitru este convins că Parma n-a făcut o afacere bună cu atacantul venit de la echipa roș-albastră.

Părerea mea e că s-au păcălit. Nu cu Mihăilă, dar cu Man. Nu din punct de vedere al fotbalistului, că îi trebuie o perioadă de acomodare. Eu cred că din punct de vedere al banilor s-au păcălit. Gigi e băiat deștept, își face meseria, Giovanni, la fel. Dacă Italia a ajuns să cumpere din România… fotbalul italian o și demonstrează, că nu s-au mai calificat pe la Campionate Mondiale.”, a declarat Liță Dumitru, conform Digi Sport.

Parma e pe locul 18, cu 15 puncte, iar în ultimele cinci etape are două remize şi trei înfrângeri. Așa se face că şansele de a se salva scad de la etapă la etapă.

Dacă retrogradează, se duc în divizia B și sunt obligați să îi împrumute, ca să poată să scoată niște bani, nu? De ce spun eu că n-are șanse? Eu l-am considerat pe Răzvan Marin un fotbalist senzațional și e peste Man cu mult de tot, dar Răzvan Marin s-a dus la Ajax, n-a jucat, acum a venit în Italia, joacă, se acomodează, să vedem… dar între Man și Marin e diferență mare.”, a mai spus Liță Dumitru.