Un fost portar de la Inter a pus piciorul în prag după gafa lui Ionuț Radu: „E inevitabil”

Octavian Vasilescu / 28.04.2022, 22:36
Un fost portar de la Inter a pus piciorul în prag după gafa lui Ionuț Radu: „E inevitabil”

Portarul Ionuț Radu (24 de ani) a greșit grav în meciul BolognaInter, scor 2-1, dar este apărat de un fost jucător de la Inter.

Luca Castellazzi a fost portarul lui Inter în perioada (2010-2014) și este de părere că Radu nu trebuie pus la colț după această gafă.

Bologna a învins Inter grație unui gol marcat de Nicola Sansone în minutul 81. Acesta a înscris după ce Ionuț Radu a dat pe lângă minge în propriul careu.

Luca Castellazzi îl apără pe Ionuț Radu

Radu se simte groaznic, e inevitabil. Îmi imaginez prin ce trece și îmi pare rău. Episodul de la Bologna va rămâne în mintea sa și a fanilor. Nu neapărat pentru gafă, ci pentru rezultatul final. Având în vedere contextul, gafa lui este văzută dintr-o altă perspectivă și capătă o altă dimensiune. Dar, la rece, a fost o simplă greșeală tehnică, una care i se poate întâmpla oricui, nu sunt prea multe de comentat.

Acum, Radu trebuie să fie calm și să încearcă să folosească această eroare drept o oportunitate pentru îmbunătățire. Nu aș face o dramă din asta, rămâne doar o simplă eroare tehnică a lui Radu care i se poate întâmpla oricui. Nu cred că antrenorul sau conducerea ar trebui să își schimbe opiniile legate de Radu bazându-se pe eroarea de ieri, ar fi absurd.

Scudetto se câștigă în 38 de etape, Inter a mai pierdut puncte și cu alte ocazii. I se pune pe umeri prea ușor această responsabilitate lui Radu. Inter a avut probleme în meciul cu Bologna și înainte să greșească el. Episodul respectiv a fost doar lovitura finală, însă Inter ar fi putut să își asigure victoria înainte”, a spus Castellazzi, pentru Gazzetta dello Sport, citat de Sport.ro.

VIDEO Rezumatul meciului Bologna – Inter 2-1

Clasamentul din Serie A

AC Milan rămâne lider în Serie A după acest eșec suferit de Inter, cu 74 de puncte. Campioana en-titre ocupă locul 2, cu 72 de puncte.

În runda următoare, liderul AC Milan va primi vizita celor de la Fiorentina. Pentru Inter urmează o altă deplasare, pe terenul lui Udinese.