Un fotbalist de la City s-a îmbătat și a vomitat pe geanta mamei lui Grealish la petrecerea de după finala Champions League. Dezvăluirile fabuloase făcute de portarul Ederson

Bogdan Solomon 16.06.2023, 20:32
Un fotbalist de la City s-a îmbătat și a vomitat pe geanta mamei lui Grealish la petrecerea de după finala Champions League. Dezvăluirile fabuloase făcute de portarul Ederson

Petrecerea de pomină organizată de Manchester City după cucerirea trofeului Champions League a fost marcată de un moment nepotrivit. Unul dintre jucători s-a îmbătat și a vomitat chiar pe geanta mamei lui Jack Grealish.

Un fotbalist de la Manchester City s-a făcut de râs la petrecerea de după finala Champions League

Cum era de așteptat, Manchester City a petrecut zile la rând după sezonul istoric în care au cucerit titlul, Cupa Angliei, precum și cea mai importantă competiție intercluburi. Băuturile alcoolice au curs în valuri, toată lumea s-a distrat pe cinste, dar a existat și un episod mai puțin plăcut.

După două shot-uri, portughezul Ruben Dias s-a îmbătat atât de tare încât a vomitat, pur și simplu, pe geanta mamei colegului său, Jack Grealish. Și acesta din urmă a fost surprins în mai multe rânduri în stare de ebrietate după finala Champions League.

„După un sezon extrem de obositor dar și incredibil, doar United a reușit să mai facă asta, desigur că trebuie să ne bucurăm și să ne lăsăm emoțiile să iasă la suprafață. Sunt luni de muncă intensă. Cine bea, bea. 99% din grup a băut, s-a bucurat. Mulți jucători au pus capăt petrecerii abia luni. Asta face parte din viața de fotbalist, trebuie să ne bucurăm de momentele bune atunci când vin.

Cel 1% lipsă este Nathan Ake, dar sunt și alții care nu beau, dar au făcut o excepție. Dias a făcut o excepție, dar nu prea a mers pentru el. Două shot-uri și a vomitat tot. Întâmplător, a vomitat pe geanta mamei lui Jack Grealish”, a dezvăluit portarul Ederson, direct din cantonamentul naționalei Braziliei.

Gareth Southgate, după petrecerea de pomină a jucătorilor lui Manchester City: „Există o limită”

În altă ordine de idei, echipa națională a Angliei se pregătește pentru meciul cu Malta din grupa de calificare la EURO 2024, iar în lot se află și patru dintre fotbaliștii lui Manchester City: Jack Grealish, Phil Foden, Kalvin Phillips, respectiv Kyle Walker. Gareth Southgate a dat asigurări că aceștia s-au refăcut complet după petrecerea prilejuită de cucerirea trofeului Champions League și tripla istorică.

„Există o limită. Totuși, ne-am gândit să includem jucătorii City pentru acest joc. Am trecut prin acest scenariu de trei sau patru ori în ultimii ani. Restul jucătorilor s-au pregătit împreună toată săptămâna și am putut să lucrăm tactic.

Trebuia să le dăm băieților aceștia (n.r. jucătorii de la City) mai mult timp pentru a realiza ce au făcut, însă, toți au vrut să vină să fie cu grupul, ceea ce este fantastic. Concentrarea a fost bună. Așa cum am spus, am discutat cu jucătorii și le-am explicat unde trebuie să ne concentrăm”, a declarat selecționerul.

Urmăriți Playsport.ro și pe