Un jucător a dezertat de la fosta echipă a lui Șumudică. Vrea să se transfere în România! 

Radu Bordei 25.01.2021, 13:05
Un jucător a dezertat de la fosta echipă a lui Șumudică. Vrea să se transfere în România! 

Un jucător a dezertat de la fosta echipă a lui Șumudică. A dispărut după ultima partidă și nu mai dorește să joace la Gaziantep. Formația din Turcia se află într-o situație dificilă. Despărțirea de Șumudică începe să se vadă, iar șefii clubului s-ar putea să regrete în curând decizia. Mai ales că românul fusese dispus să continue până în vară, când îi expira contractul. Fără el, nici rezultatele nu mai sunt la fel și echipa riscă să se dezintegreze.

Portughezul Sa Pinto, înlocuitorul lui Șumudică, nu a reușit încă să stabilizeze situația și viitorul nu arată bine pentru Gaziantep.

Un jucător a dezertat de la fosta echipă a lui Șumudică

Marius Șumudică are motive să se simtă răzbunat pentru ceea ce se întâmplă la Gaziantep în acest moment. Cu antrenorul român pe bancă, turcii au fost neînvinși în campionat din septembrie până în ianuarie. Formația ajunsese pe primul loc și era implicată în lupta pentru cupele europene. Acum, Gaziantep nu mai reușește să câștige. În 4 meciuri, a venit doar un succes, cu echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor.

Nici jucătorii nu mai par fericiți să joace pentru Gaziantep. Ultimul exemplu vine de la Junior Morais, brazilianul care a jucat la Astra și FCSB. Acesta a „dezertat” după meciul cu Hatayspor.

Și-a marcat un autogol și a părăsit echipa

Portughezul Sa Pinto a avut un șoc la finalul partidei cu Hatayspor. Antrenorul era furios oricum după ce Gaziantep a mai cedat două puncte. Junior Morais și-a marcat un autogol, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1 la 1. La final, însă, românul cu origini braziliene a avut o reacție care a suprins pe toată lumea.

Junior a venit în vestiar, și-a cerut scuze pentru autogol și rezultat, apoi și-a luat rămas bun. Ne-a anunțat că a părăsit echipa, a declarat portughezul în fața presei din Turcia

Junior Morais a jucat la Gaziantep din 2019, după 8 ani petrecuți în Liga 1. Junior Morais și-a și obținut cetățenia română în această perioadă. Fotbalistul de bandă stângă ar putea să se întoarcă în țară, probabil la Astra, club la care s-a și consacrat.

Maxim este și el pe picior de plecare

Și vedeta lui Gaziantep, Alex Maxim, este pe picior de plecare. Mijlocașul de 30 de ani a „explodat” sub comanda lui Șumudică, dar acum ar dori să joace la un nivel superior. Mai ales că nu duce lipsă de oferte importante. Foste campioane precum Besiktas și Trabzonspor și-au manifestat interesul pentru fotbalistul român.

Maxim nu ar spune nu unei plecări chiar din această iarnă, dar este greu de crezut că Gaziantep va accepta.

Urmăriți Playsport.ro și pe