Un jucător de doar 20 de ani a murit după ce s-a ciocnit cu un adversar. VIDEO

Giosanu Catinca / 22.12.2021, 17:33
Un jucător de doar 20 de ani a murit după ce s-a ciocnit cu un adversar. VIDEO

Meciul de fotbal Tornado FC – Wahana FC, din liga a treia indoneziană, s-a terminat tragic. Un portar de 20 de ani a murit după ce s-a ciocnit cu un adversar. Tânărul portar s-a prăbușit pe gazon și a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, însă fără succes. Medicii nu au mai avut ce face pentru el.

A murit după ce s-a ciocnit cu un adversar

Taufik Ramsyah, portarul lui Tornado FC, avea 20 de ani. Nimic nu prevedea că meciul pe care echipa sa l-a susținut în compania celor de la Wahana FC, în liga a treia din Indonezia, îi va aduce sfârșitul.

Goalkepperul s-a stins din viață după o coliziune extrem de dură cu un adversar. Coechipierii săi au fost șocați. Inițial, au crezut că este vorba despre o banală accidentare. S-a dovedit însă contrariul.

În urma celor întâmplate, portarul Taufik Ramsyah a fost dus la o unitate spitalicească, dar cadrele medicale nu l-au mai putut salva. Astfel, s-au văzut nevoite să constate decesul.

Cum s-a întâmplat

Fotbalistul și-a găsit sfârșitul după ce adversarul l-a lovit cu piciorul în cap. Totul s-a petrecut cu o inerție și o viteză foarte mare. A fost atât de dureros, încât Taufik Ramsyah a părăsit terenul inconștient, fiind transportat de urgență la cel mai apropiat spital.

Anunțul decesului portarului de doar 20 de ani a fost făcut de clubul Tornado FC, pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.

Vești triste, Taufik Ramsyah a murit. Din copilărie iubea acest sport, iar ultimele clipe și le-a petrecut apărând poarta și făcându-și meseria pe care o îndrăgea atât de mult. Acum, Taufik ne-a lăsat cu pasiunea și devotamentul său pentru acest sport.”, se arată în comunicatul emis de cei de la Tornado FC.