Un jucător de la FCSB își pune ultimele speranțe în Craiova: „Știu sigur că nu se vor da la o parte!” Cum va arăta meciul de la Cluj

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.05.2022, 19:57
Un jucător de la FCSB își pune ultimele speranțe în Craiova: „Știu sigur că nu se vor da la o parte!” Cum va arăta meciul de la Cluj

În urma egalului cu FC Voluntari, FCSB și-a pierdut privilegiul de a depinde doar de propriile rezultate pentru a câștiga primul titlul în Liga 1 după o pauză de 7 ani. Roș-albaștrii au nevoie ca Universitatea Craiova să obțină un rezultat bun pe terenul lui CFR Cluj, în meciul care va fi transmis în format live text de playsport.ro cu începere de la ora 21:30.

Jucătorii FCSB-ului au încredere în cei de la Universitatea Craiova înaintea meciului acestora cu CFR Cluj

Dacă oltenii vor obține măcar un egal în Gruia, atunci distanța dintre CFR Cluj și FCSB ar rămâne tot de două puncte, ca și înaintea acestei etape. Astfel, titlul se va decide în ultima etapă, pe 22 mai, de la 20:30, la Buzău.

Așadar, FCSB stă „la mâna” Craiovei pentru a mai putea spera până în ultima etapă. Doar că au apărut informații în ultimele zile conform cărora formația din Bănie nu ar dori să se întrebuințeze prea tare în această partidă.

Oltenii nu mai au niciun obiectiv în aceste ultime două etape din play-off. Ei au asigurat locul 3 și vor juca finala barajului pentru Conference League. Astfel că s-ar putea să folosească mai mulți jucători tineri în meciul de la Cluj-Napoca. Mai mult,Universitatea Craiova a făcut, pentru prima dată în acest sezon, deplasarea cu autocarul pentru acest meci. Un drum de circa 8 ore. Astfel că jucătorii ar putea resimți o stare de oboseală în Gruia.

Ce a spus Andrei Cordea după meciul cu FC Voluntari

Chiar și în acest context potrivnic, jucătorii de la FCSB rămân optimiști și cred că Universitatea Craiova are puterea de a scoate măcar un egal în Gruia. Andrei Cordea a spus după meciul cu FC Voluntari de sâmbătă seară că este convins că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf va da totul pe teren în meciul cu CFR Cluj.

Am ratat foarte multe ocazii, ne-am dorit victoria. Dar din păcate acea fază a decis meciul. Am văzut din teren că a fost ofsaid. Am strigat, dar degeaba. Din păcate, acea fază putea decide campionatul. Dacă ridica fanionul, ieșeam victorioși. Și meritam. Am muncit un an întreg și luăm un gol așa cum l-am luat. Nu meritam.

Suntem dezamăgiți, dar fanii ne-au zis că pentru ei suntem campioni. Suntem supărați, dar trebuie să ridicăm capul și să avem încredere în noi.

Eu am speranță. Se spunea că FC Voluntari se va da la o parte, că jucăm la noi acasă și se va da la o parte. Cu siguranță nici Craiova nu va face asta. Dumnezeu e alături de noi și cred că și duminică va fi. Sperăm ca cei de la Craiova să obțină punct sau puncte și să jucăm cu titlul pe masa la Buzău”, a spus jucătorul FCSB-ului la finalul meciului de pe Arena Națională.

EXCLUSIV. Motivul pentru care au luptat cei de la Voluntari în meciul cu FCSB. „Bonusuri importante în contracte”. SURSE