Un mare atacant italian vine în România. La meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi prezent și Luca Toni

Moldoveanu Camelia / 24.05.2022, 18:45
Un mare atacant italian vine în România. La meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi prezent și Luca Toni

Luca Toni și-a anunțat prezența la meciul de retragere a lui Adrian Mutu. Alți trei fotbaliști care au scris istorie în Serie A o să participe la Sports Festival.

Luca Toni, prezent la meciul de retragere a lui Adrian Mutu

Adrian Mutu o să joace meciul retragerii pe data de 12 iunie 2022, pe Cluj Arena. Evenimentul i să aibă loc în cadrul celei de-a treia ediție a Sports Festival. „Briliantul” o să joace cu foști fotbaliști din România și străinătate, printre care și trei nume mari din Seria A.

Luca Toni, fostul coechipier al lui Mutu la Fiorentina, are 47 de apariții în tricoul naționalei Italiei. Acesta a marcat 16 goluri, iar în 2006 a devenit campion mondial cu Italia. Sébastien Frey și Dario Dainelli au dat și ei curs invitației lui Adrian Mutu.

Abia aștept să vă văd în 12 iunie 2022 la Sports Festival. Eu o să fiu acolo, alături de bunul meu prieten Adrian Mutu, Il Fenomeno, pentru a participa la meciul său de retragere. Abia aștept să vă văd. Vă îmbrățișez”, a declarat Luca Toni, potrivit unui comunicat transmis de organizatori.

Cine și-a mai anunțat prezența la Sports Festival

Giani Kiriță nu a stat nici el prea mult pe gânduri și a anunțat că o să-i fie alături lui Adrian Mutu la meciul de retragere:

Pe data de 12 iunie voi fi prezent la meciul de retragere al bunului meu prieten Adrian Mutu. Pe Cluj Arena, spectacolul va fi 100% garantat.”

Fostul coleg de la națională, Ciprian Marica, o să joace și el pe Cluj Arena:

Pe 12 iunie vin să joc alături de Adrian Mutu, la meciul lui de retragere din cadrul Sports Festival de la Cluj. Ne vedem acolo!”

Daniel Niculae și Marius Niculae o au răspuns și ei afirmativ invitației „Briliantului”:

„Vă aștept la retragerea prietenului meu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Adi Mutu. Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, la stadion, ca să facem o petrecere frumoasă și un meci memorabil!”, a declarat Daniel Niculae într-un mesaj postat de organizatori.

”De-abia aștept să ne vedem pe data de 12 iunie la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj. Eu deja am început pregătirile și sper să fiu în cea mai bună formă, să pot face față la acest meci.”, a spus Marius Niculae.