Un nou antrenor la FCU Craiova. Adrian Mititelu a dezvăluit totul

George Drafta 16.05.2023, 17:14
Un nou antrenor la FCU Craiova. Adrian Mititelu a dezvăluit totul

Adrian Mititelu nu îi va prelungi şederea în Bănie lui Nicolo Napoli. Contractul antrenorului expiră la 30 iunie, iar patronul oltenilor i-a ales deja succesorul italianului.

În plină luptă pentru un loc în Conference League, Adrian Mititelu tulbură apele la FC U Craiova. Omul cu banii din Bănie se va despărţi din nou de antrenorul care a dus echipa sa atât de aproape de playoff. Iar Achim & Co au şanse mari să termine primii în playout.

Chiar dacă a preluat echipa în subsolul clasamentului şi a urcat locuri bune în ierarhie, Nicolo Napoli nu va rămâne pe Ion Oblemenco. Iar acesta nu mai este un zvon câtă vreme chiar patronul a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare sfârşitul colaborării dintre părţi.

Mesajul lui Mititelu

Adrian Mititelu a anunţat şi numele succesorului peninsularului la conducerea alb-albaştrilor. Portughezul Joao Janeiro îi va prelua pe olteni din această vară. Urmând să aibă ca obiectiv calificarea în playoff-ul viitoarei stagiuni.

„Pentru a clarifica lucrurile: Contractul între club și Nicolo Napoli încetează pe data de 30 iunie și nu va mai fi prelungit. Pentru sezonul viitor, noul antrenor principal al echipei va fi portughezul Joao Janeiro, în baza unui contract încheiat recent, pentru o perioadă de un an cu opțiune pentru încă unul, din partea clubului”, a fost mesajul lui Mititelu în mediul virtual.

Joao Janeiro este alesul lui Adrian Mititelu
Joao Janeiro este alesul lui Adrian Mititelu

CV-ul noului antrenor

Joao Janeiro este un tânăr antrenor în vârstă de 41 de ani care şi-a început cariera în ţara natală, ca secund al lui Belenenses, în 2012. Până în urmă cu 5 ani a bifat doar echipe necunsocute, pentru ca din 2018 să îşi înceapă aventura în estul Europei. A pregătit de atucni trei echipe maghiare şi un slovacă. Ultima formaţie antrenată pentru o scurtă perioada în vara anului trecut a fost Debrecen.

Urmăriți Playsport.ro și pe