Un nou antrenor surpriză, după Cristi Chivu: „Dacă s-ar întoarce acum în România, ar avea ce să îi învețe pe jucători!” VIDEO EXCLUSIV

Robert Zanfir 10.08.2022, 07:38
Un nou antrenor surpriză, după Cristi Chivu: „Dacă s-ar întoarce acum în România, ar avea ce să îi învețe pe jucători!” VIDEO EXCLUSIV

Adrian Ropotan (36 de ani) a dezvăluit la Playsport Live că Ștefan Radu ar putea urma cariera de antrenor. Fostul fundaș stânga de la Dinamo a anunțat recent că va renunța la cariera de jucător la finalul acestui sezon. Cristi Chivu este unul dintre tehnicienii români din noul val care au impresionat și care anunță o carieră la înălțime.

Într-o perioadă în care fobalul românesc rotește aceiași antrenori la echipele din Superliga, Ștefan Radu se pregătește pentru un nou pas decisiv în carieră. Fostul dinamovist și-a prelungit contractul cu Lazio pentru încă un sezon, dar a anunțat că va fi ultimul jucat în fotbalul de mare performanță. „Cocoșul” i-ar putea calca pe urme lui Cristi Chivu, campion al Italiei la tineret.

Adrian Ropotan anunță un nou antrenor surpriză, după Cristi Chivu

Adrian Ropotan a dezvăluit la Playsport Live că visează să revină în fotbal. Nu ar spune nu nici unei oferte din partea lui Dinamo, ca jucător. Totuși, fostul mijlocaș al naționalei visează să devină antrenor. Pentru banca tehnică se pregătește și Ștefan Radu.

„Atunci când te antrenează Adi Mutu și știi exact cu cine a lucrat și unde a jucat unde a jucat. Pentru că el a lucrat cu nume enorme din rândul antrenoruilor. Mă gândesc că a avut ce să învețe. Fotbalul din Italia, Anglia… nu ai ce să comentezi.

L-aș vedea pe Ștefan Radu (daca l-ar vedea antrenor – n.r.), așa cum îl văd și pe Cristi Chivu. Uitati-vă că el a plecat de la echipa de copii, apoi la echipa a doua, adică pregătește așa cum gtrebuie să pregătești toate etapele și cum trebuie să evoluezi.

Am mai vorbit cu el, am mai păstrat legătură, nu aș putea spune că foarte des, dar rar, când vorbim, povestim destul. Am fost colegi, am crescut împreună”, a dezvăluit Adrian Ropotan la Playsport Live.

„Dacă Ștefan Radu s-ar întoarce în România, ar avea ce să ne învețe”

„Să vă zic sincer, când vorbesc cu el, nu prea vorbesc despre fotbal. Ne mai amintim despre ce făceam când eram tineri, ce făceam în vacanță, ce făceam după antrenamente, ce mai glumeam, chestii de ale noastre, de ale tinereții.

Stăteam în fata birourilor, stadionului, mi-aduc aminte că era o filmare celebră când ne întoarceam cu sacoșa de Fanta, după ce câștigasem un meci în Europa League. Erau alte vremuri atunci. Aveam și noi jucători de la care putea să învățăm. Erau jucători care veneau din străinătate. Și Radu daca s-ar întoarce acum în România ar avea ce să îi învețe pe alti jucători.

Jucam cu Lobonț, jucam cu Zicu, care trecuse și el prin Italia, aveam foarte mulți colegi de la care învățam. Povesteam. Uite, știi, când jucam noi și câștigam, uite acum Dinamo cum e. E clar că atingem și subiectul asta, dar încercam să îl evităm reciproc”, a mai povestit Adrian Ropotan la Playsport Live.