Un nou atac dezlănțuit al lui Marius Șumudică: ”Alții se uită la TV și comentează ce face CFR”. Către cine a aruncat cu ”săgeți” otrăvite

Moldoveanu Camelia 05.08.2021, 16:48
Un nou atac dezlănțuit al lui Marius Șumudică: ”Alții se uită la TV și comentează ce face CFR”. Către cine a aruncat cu ”săgeți” otrăvite

Marius Șumudică aruncă vorbe dure înainte de meciul retur contra Young Boys din turul 3 preliminar al Champions League. Antrenorul CFR Cluj a anunțat care o să fie tactica echipei în următorul meci.

Șumudică: „Mergem să ne calificăm la Berna”

CFR Cluj se află într-o formă foarte bună, reușind să obțină un punctaj maxim în campionat. Marius Șumudică este mândru de echipa sa și anunță o victorie contra Young Boys. În tur au remizat cu această echipă, scor 1-1. Tactica echipei din Gruia este deja foarte bine stabilită.

Ne-a fost refuzată cererea de a mută meciul cu 24 de ore mai târziu. Atunci cum să mă gândesc că ne-am putea amână partida? Dar ăștia suntem, suntem puternici. Suntem CFR Cluj, o echipă puternică, care deranjează. Adversarii își doresc să ne prindă în cel mai slab moment. Eu voi încercă să nu le dau această oportunitate. Practic, de când sunt aici, din 9 meciuri, am pierdut doar la Banja Lucka.

Cred că foarte multă lume și-ar dori să fie în locul meu aici. Noi am jucat practic o repriza cu Young Boys, pornim de la 0-0. Nu mergem ca victime, mergem să ne calificăm la Berna. Eu sunt mândru de ceea ce au realizat băieții, uitați-vă la Young Boys cât de bine organizați sunt.”, a declarat Marius Șumudică,

Atac dur contra celor care comentează jocul echipei din Cluj

CFR Cluj a remizat pe teren propriu în prima manșă a turului trei preliminar din UEFA Champions League contra elvețienilor de la Young Boys Berna. Marius Șumudică îți apără elevii și aruncă „săgeți” otrăvite în direcția celor care îi comentează echipa. Mai mult, el a ținut să evidențieze faptul că nu-și amintește ca adversarii să fi „avut nici o situația clară”.

Noi suntem practic la 90 de minute sau 120 de minute de playoff-ul Champions League. Marți și miercuri ceilalți se uită la televizor și comentează când văd că mereu e doar CFR. Am venit cu inima deschisă la CFR, să fac ceva. Young Boys nu a avut nici o situația clară, nu-mi aduc aminte să fi avut vreo fază unu contra unu a lor. Deci, tactic, am fost foarte buni”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă a CFR Cluj.

Șumudică a explicat că Alex Chipciu a avut o ieșire nervoasă și a părăsit antrenamentul mai devreme

A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a explicat Șumudică la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe