Un nou eveniment major în viața lui Gigi Becali. Nepotul Lucian s-a însurat cu aleasa inimii. Galerie foto

Simion Andrei / 02.10.2021, 23:09

Ultimul eveniment major din viața lui Gigi Becali a fost marcat de nunta nepotului său, Lucian. Acesta și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Iulia Florescu, femeia care îi e alături de mai mulți ani. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 2 octombrie, iar Gigi Becali a fost tot un zâmbet de bucurie.

Eveniment major în viața lui Gigi Becali. Lucian, nepotul său favorit, s-a căsătorit

Gigi Becali s-a îmbrăcat din nou la patru ace și a atras toate privirile la ultimul eveniment major din viața sa. Finanțatorul FCSB a asistat la cununia religioasă a nepotului său favorit, Lucian Becali. Acesta și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Iulia Florescu, femeia care îi e alături de mai mulți ani. Anterior, în luna august, cei doi și-au oficializat cununia civilă la Primăria Voluntari.
Evenimentul din 2 octombrie a fost organizat la biserica Sfântul Spiridon, din Capitală. Nu au lipsit nașii, membri ai familiei, dar și câțiva prieteni dragi ai cuplului.
Vizibil bucuros că și-a mai așezat un membru al familiei la casa lui, Gigi Becali a fost surprins de fotoreporterii cancan.ro în timp ce se implica în organizarea evenimentului. Becali a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă în același timp. El a avut un costum negru, o cămașă bleumarin și un papion de aceeași culoare. Lui Gigi Becali i-a fost alături pe tot parcursul evenimentului și Ionuț Luțu, ajutorul său de la FCSB.

Petrecere de lux la un restaurant din Herăstrău. Gigi Becali: „Eu voi plăti totul!”

La scurt timp după cununia religioasă, cei doi miri și toți invitații au plecat către restaurantul Adamo din Herastrău. Acolo a avut loc o petrecere selectă, în cel mai discret mod posibil.
În ciuda faptului că încă are umărul stâng imobilizat după intervenția chirurgicală pe care a suținut-o în urmă cu aproximativ o lună, Gigi Becali a încercat să întrețină atmosfera pe cât posibil și nu s-a ferit să intre pe ringul de dans.
Patronul FCSB e încântat de noua soție a lui Lucian Becali și anunța încă din 2019 că aceștia se vor căsători. De asemenea, el le-a promis că le va plăti toată organizarea:

Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, spunea Gigi Becali, în 2019, la nunta fiicei sale Teodora.

Lucian Becali și Iulia Florescu s-au cunoscut în 2016, pe vremea când tânăra era studentă la ASE. Ei s-au întâlnit la o petrecere dintr-un club de fițe din Capitală. Nu a trecut mult timp până când frumoasa blondină a reușit să-l cucerească pe nepotul preferat al lui Gigi Becali. La începutul acestui an, Lucian Becali a cerut-o în căsătorie pe Iulia.

FOTO EXCLUSIV. După ce a înjurat-o pe Adelina Pestrițu, nepotul lui Gigi Becali a devenit băiat cuminte. Ce preocupări are acum Lucian Becali.