FOTO EXCLUSIV. După ce a înjurat-o pe Adelina Pestrițu, nepotul lui Gigi Becali a devenit băiat cuminte. Ce preocupări are acum Lucian Becali

Giosanu Catinca / 26.09.2021, 11:58

Nepotul favorit al patronului de la FCSB, Lucian Becali, revine în atenția publicului. Proaspătul însurăţel s-a schimbat întru totul.

Lucian Becali a reușit să atragă din nou atenția paparazzilor, după ce a înjurat-o pe Adelina Pestrițu. Bărbatul s-a făcut remarcat prin felul în care a apărut în plină zi la un magazin situat într-un cartier din vecinătatea sectoarelor 1 și 2 ale Bucureștiului.

Lucian Becali, schimbare radicală după ce s-a căsătorit

Nepotul preferat al lui Gigi Becali a suferit o transformare uluitoare de când a renunțat definitiv la burlăcie. Bărbatul s-a căsătorit, recent, cu aleasa inimii sale, lăsând în urmă multe doamne și domnișoare care încă sperau să-l cucerească. Se pare că i-a prins bine că a făcut acest pas. Soția sa, Iulia Florescu, a reușit să își pună amprenta asupra rebelului nepot preferat al latifundiarului din Pipera.

Celebrul și controversatul nepot al lui Gigi Becali, care a avut cuvinte dure la adresa Adelinei Pestrițu, în urmă cu câțiva ani, a fost surprins la bordul unui superb Mercedes S-Class, în valoare de 150.000 de euro, mergând până la un supermarket din zona de nord a Capitalei. Mai exact, în Pipera.

De remarcat cu câtă precizie arunca renumitul bărbat bonul fiscal la coșul de gunoi.

A pierdut procesul cu Adelina Pestrițu

Lucian Becali s-a făcut și mai cunoscut decât era după ce i-a adresat cuvinte jignitoare Adelinei Pestrițu pe Facebook. Scandalul dintre cei doi a fost urmat de un proces, în urma căruia bruneta s-a ales cu o sumă frumușică de bani.

Adelina Pestrițu a depus plângere penală în urmă cu patru ani pe numele lui Lucian Becali. Totul a început atunci când nepotul patronului de la FCSB i-a aruncat vorbe grele fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mers în instanţă, care i-a dat dreptate, iar Lucian a fost obligat să îi plătească vedetei daune morale şi cheltuieli de judecată.

Admite în parte cererea având ca obiect acţiune în răspundere civilă delictuală, formulată de către reclamanta Pestriţu Adelina Ioana în contradictoriu cu pârâtul Becali Mihai Lucian. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 15.000 lei reprezentând daune morale. Respinge al doilea capăt de cerere, ca neîntemeiat. Obligă pârâtul la plata sumei de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată.”, a fost decizia magistraţilor.