Un nou necaz lovește familia lui Michael Schumacher. Familia marelui campion mondial de Formula 1, în dificultate

Giosanu Catinca 11.08.2022, 05:00
Un nou necaz lovește familia lui Michael Schumacher. Familia marelui campion mondial de Formula 1, în dificultate

Familia lui Michael Schumacher are parte de o altă dramă, pe lângă cea trăită de multiplul campion mondial de Formula 1. Ce se întâmplă cu soția legendarului sportiv.

Drama prin care trece familia lui Michael Schumacher

Soția fostului pilot se confruntă cu mari probleme de ordin financiar. Corinna a scos la licitație monopostul de Formula 1 cu care legendarul sportiv a câștigat cursele de Formula 1. Ea se așteaptă să primească o sumă colosală în schimbul monopostului Ferrari. Concret, soția germanului speră să obțină până la 8 milioane de euro.

În urma accidentului suferit la schi, Michael Schumacher trebuie să urmeze tratamente foarte costisitoare. Familia germanului a făcut mari eforturi pentru a-i asigura cele necesare. Acum, însă, se pare că rudele fostului mare campion de Formula 1 au ajuns la fundul sacului. Și în trecut s-au confruntat cu probleme.

La un moment dat, soția lui Michael Schumacher s-a văzut nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei. Costul anual al recuperării lui Schumacher se ridică la zece milioane de euro. Soția septuplului campion mondial nu putea face față acestor cheltuieli dacă nu ar fi vândut parte din bunurile familiei.

Monopostul F1 pilotat de Michael Schumacher, scos la licitație

Recent, femeia a hotărât să se despartă de monopostul pe care germanul l-a pilotat în patru curse din Marele Circ. Ea are încredere că vor fi mulți doritori, iar prețul este pe măsură. Nici nu se gândește să cedeze monoplastul pentru mai puțin de șase milioane de euro.

Până la 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la la o unitate medicală din Lausanne. După trei luni, germanul a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. Soția lui nu vrea ca fostul pilot să ajungă iar într-o situație asemănătoare și ar face orice pentru a-i prelungi viața.

Corinna Schumacher a fost nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei, dar nu regretă nimic. Chiar dacă nu le-a permis prietenilor săi să îl viziteze, ea îl iubește enorm pe fostul mare pilot de Formula 1 și spune că tot ceea ce face este pentru a-l proteja. Acesta este și motivul pentru care refuză să stea de vorbă cu presa.