Un nou sezon de coșmar pentru Ionuț Radu. Portarul român de la Cremonese, printre cei mai slabi jucători din Serie A

Robert Zanfir 03.12.2022, 17:36
Un nou sezon de coșmar pentru Ionuț Radu. Portarul român de la Cremonese, printre cei mai slabi jucători din Serie A

Ionuț Radu (25 de ani) a fost nominalizat de italieni la „Bidonul de Aur 2022”, trofeu acordat anual celui mai slab jucător al sezonului. Portarul lui Cremonese tocmai a debuat pentru naționala mare a României.

Împrumutat de Inter Milano la Cremonese, Ionuț Radu nu se regăsește. Portarul care a adus atâta bucurie în rândul fanilor naționalei prin prestațiile de la Campionatul European de tineret, din 2019, pare că nu mai găsește drumul spre ieșirea din tunel. Iar italienii nu îi trec cu vederea nivelul jocului. L-au trecut pe lista pentru „Bidone d’oro”, trofeu acordat fotbalistului care a dezamăgit cel mai mult.

Ionuț Radu continuă să dezamăgească. Românul, nominalizat la „Bidonul de aur”

Ionuț Radu a debutat pentru naționala mare a României la patru ani după ce impresiona la Europenele de tineret din Italia. Bucureșteanul a fost în anturajul naționalei, dar până la meciul din Finlanda, din luna septembrie, nu a primit nicio șansă.

Situația s-a schimbat în ceea ce privește cariera internațională, dar nu și cea de la echipele de club. Radu a dezamăgit și la Cremonese și, cel mai probabil, va părăsi Italia.

Până atunci, trebuie să se bată pentru a evita „Bidoul de aur”, trofeu pentru cel mai dezamăgitor fotbalist din Italia. Compania, trebuie să recunoaștem, este totuși una selectă:

Arthur Melo de la Juventus, Aaron Ramsey – plecat de la Juventus la Nice, Jeremie Boga de la Atalanta, Aleksandr Kokorin de la Fiorentina, Nikola Maksimovic de la Genoa, Nani de la Venezia, Krzystof Piatek de la Fiorentina/Salernitana și Vladyslav Supryaga de la Sampdoria fac parte din compania românului, pe lista marilor dezamăgiri ale sezonului din Serie A.

Ionuț Radu pleacă din Italia

Cremonese a anunțat că nu se va mai baza pe Ionuț Radu, care va reveni la Inter Milano. Cel mai probabil, românul va fi lăsat să își caute altă echipă.

Conform ultimelor informații, românul ar fi dorit în Franța. : Saint-Etienne și Reims l-ar fi trecut pe portarul care aparține de Inter pe lista de priorități.

O victorie frumoasă într-o seară tristă! E însă un meci ce poate reprezenta fundația pe care putem construi un viitor frumos. Ne oferă speranță și încredere! Hai România!”,
Mesajul postat de Ionuț Radu pe contul său de Instagram, după victoria cu Bosnia.

Urmăriți Playsport.ro și pe