Un nume imens ar putea deveni antrenorul lui Manchester United. A refuzat-o deja pe Newcastle United

Bordei Radu / 18.10.2021, 20:49
Un nume imens ar putea deveni antrenorul lui Manchester United. A refuzat-o deja pe Newcastle United

Manchester United dorește un nume imens pe banca „diavolilor”. Ultimul rezultat, eșecul cu Leicester, pare să îi fi convins pe șefii diavolilor că Ole Gunnar Solskjaer a dus echipa cât de departe a putut. Fostul mare atacant a venit într-o perioadă foarte grea și a stabilizat echipa.

Mai mult, managerul norvegian a început un proces de reconstrucție al echipei. S-au realizat transferuri importante, culminând cu această vară. Acum au venit Jadon Sancho, Raphael Varane și Cristiano Ronaldo. Iar echipa trebuie să se bată la titlu, în Premier League. Nu mai există scuze pentru manager.

Un nume imens pe lista celor de la Manchester United. Perioada următoare, decisivă pentru soarta lui Solskjaer

Manchester United pierde teren în lupta cu Liverpool, Manchester City și Chelsea. Iar suporterii încep să se uite pe banca tehnică. Rivalii au manageri de top ca Pep Guardiola, Jurgen Klopp și Thomas Tuchel. În schimb, Solskjaer nu pare la fel de pregătit pentru un asemenea război. Chiar dacă fostul mare vârf este popular printre fotbaliști, dar și printre suporteri, impresia este că un antrenor mai experimentat poate scoate mai multe de la un lot foarte valoros.

De aceea, conducerea studiază o variantă de renume: este vorba de Zinedine Zidane. Francezul este un nume uriaș și este liber de contract, după despărțirea de Real Madrid. Pe Santiago Bernabeu a cucerit de trei ori Liga Campionilor și a arătat că știe să gestioneze un lot plin de superstaruri. În plus, relația lui foarte bună cu Cristiano Ronaldo poate reprezenta un avantaj. Cu Zidane antrenor, portughezul a obținut cele mai importante performanțe.

Zidane a refuzat deja noii miliardari din fotbal. Se păstrează pentru United

Fostul campion mondial a fost căutat deja de noii bogați din fotbal. Patronii de la Newcastle visează un proiect grandios, așa că sunt în căutarea celui mai bun manager posibil. Antonio Conte și Zinedine Zidane ar fi fost deja contactați, dar amândoi au declinat ofertele. Cei doi tehnicieni se păstrează pentru potențiale posturi mai bine cotate. Iar Manchester United pare să fie o astfel de variantă.

Pentru „diavoli” urmează trei meciuri de foc, derbiurile cu Liverpool, Tottenham și Manchester City. În cazul unor rezultate negative, presiunea va crește pe umerii norvegianului. Și poarta se poate deschide pentru Zidane.

Francezul mai are și alte variante. PSG poate fi, oricând, o opțiune, dacă Pochettino nu va continua la Paris. În plus, Zidane este dorit și pe banca naționalei Franței, după Mondialul de anul viitor