Un reprezentant al DDB vine la PlaySport LIVE să lămurească situația de la Dinamo! Astăzi, de la ora 18:00!

Sorin Chiriac 17.06.2022, 14:05

”Incertitudine” – acesta este în continuare cuvântul de ordine la Dinamo. După ce a retrogradat în Liga 2 și astfel a pierdut o parte importantă din bugetul pentru noul sezon, Dinamo este într-o situație critică. Fără președinte, fără antrenor și cu un lot de jucători extrem de ”subțire”, clubul riscă să nu poată juca nici măcar în liuga secundă. Cu toate acestea, oameni din acționariatul clubului și alți dinamoviști adevărați depun eforturi uriașe pentru a salva acest club de mare tradiție al fotbalului românesc.

DDB, ofertă oficială pentru pachetul majoritar al clubului

După ce săptămâna trecută acționarul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a avut prilejul, după mai bine de un an de tăcere, să dialogheze cu fanii ”câinilor”, astăzi a venit rândul suporterilor. Un reprezentant de seamă al DDB, co-fondatorul Radio Dinamo, Ionuț Zainea, vine la PlaySport LIVE! El va încerca să clarifice ieșirea publică a DDB-ului de ieri, în cadrul căreia Programul DDB a înaintat o ofertă publică pentru pachetul majoritar de acțiuni. În cadrul conferinței organizate de Dinamo și DDB în ceea ce privește strategia ce va fi abordată pentru stagiunea viitoare, programul care a pompat sume importante în clubul din „Ștefan cel Mare”a făcut acest anunț important, prin vocea lui Cătălin Alexandru, celălalt co-fondator al Radio Dinamo:

Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Pablo Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea sumă.

Pe ce jucători se poate baza Dinamo în Liga 2

Dinamo trece printr-o perioadă dificilă. În zilele ce au trecut de la returul barajului cu Universitatea Cluj, implicit a retrogradării, o mare parte a jucătorilor au reziliat contractele.

Dintre aceștia, unii chiar și-au găsit deja angajamente. Gabriel Torje și Vlad Morar au semnat cu Farul Constanța, Mirko Ivanovski a ales Petrolul, pe când de Răzvan Grădinaru s-a scris că urmează să plece în Cipru.

Totuși, există și fotbaliști care doresc să rămână la Dinamo și în Liga a 2-a. Dintre aceștia, Marius Tomozei și Gabriel Moura au confirmat deja că, dacă se găsesc resurse financiare, vor continua în „Groapă”.

Dorin Șerdean a solicitat convocarea AGA

Lotus Perfect Products SRL, societatea care a deține pachetul majoritar de acțiuni din cadrul SC Dinamo 1948 SA (72,8%), s-a adresat RTZ & Partners SPRL în vederea convocării Adunării Generale a Acționarilor. 

În acest sens, acționarii au fost invitați la nominalizări. Fiecare acționar are dreptul să înainteze către administratorul judiciar, alături de un CV, numele celui pe care-l dorește în acest post cheie.

Cum Lotus are majoritate, în AGA fiind hotărâtor procentul acțiunilor deținute, votul lui Dorin Șerdean, reprezentantul societății pe care a inventat-o Ionuț Negoiță pentru a-i plăti datoria lui Nicolae Badea, devine hotărâtor.

Iuliu Mureșan, cel care a dispărut din actualitatea clubului, s-a retras la Cluj. Acesta a evitat să iasă în public de o perioadă bună, chiar și după ce presa a scris că și-a dat demisia este, în continuare, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA.

PlaySport LIVE, luni, marți și vineri, de la 18:00!

Astăzi, la PlaySport LIVE, suflarea dinamovistă va reuși să înțeleagă multe dintre necunoscutele și incertitudinile care planează a supra clublui din Ștefan cel Mare.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe