Un șervețel cu lacrimile lui Leo Messi de 1 milion de euro. Nebunia nu mai are limite când vine vorba despre argentinian

Moldoveanu Camelia 16.08.2021, 18:02

Orice are legătură cu Leo Messi produce bani. Lacrimile starului argentinian au făcut ca un simplu șervețel să coste 1 milion de euro. PSG câștigă cel mai puțin, până acum, pe urma fotbalistul care este o adevărată „mină de aur”.

Michael Jordan se îmbogățește de pe urma lui Messi

Omul care a revoluționat baschetul, la Chicago Bulls, a câștigat 6 milioane de euro, în ultimele zile. Asta pentru că tricourile celor de la PSG sunt brandul lui Jordan, de la Nike, din sezonul 2019-2020, iar, conform spaniolilor de la Marca, cel mai mare baschetbalist din istorie primește un procent de 5% din toate vânzările de tricouri.

Șefii de la PSG nu mai sunt mulțumiți de această înțelegere. PSG nu încasează un procent de 15% din vânzarea tricourilor, așa cum se întâmplă la celelalte cluburi mari. În schimb, PSG încasează an de an 80 de milioane de euro din partea celor de la Nike, indiferent de cât de multe tricouri vinde clubul.

Acum, însă, parizienii nu mai sunt mulțumiți. Mai ales că au strâns o echipă plină de staruri și fanii vor încerca să pună mâna pe cât mai multe articole vestimentare cu clubul parizian. Șefii clubului sunt dispuși să modifice înțelegerea, acum că Messi va juca doi ani la Paris.

Argentinianul a fost prezentat, în fața fanilor, înainte de meciul parizienilor cu Strasbourg. Messi a urcat pe o scenă, alături de celelalte achiziții ale verii: Gigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Gini Wijnaldum. Argentinianul este așteptat să și debuteze, în zilele viitoare.

1 milion de euro pentru șervețelul lui Leo Messi

După ce Barcelona a anunțat oficial despărțirea de Leo Messi, starul argentinian a susținut o conferință de presă în care le-a vorbit fanilor. Vizibil emoționat pe tot parcursul evenimentului, Messi izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre plecarea sa de la clubul blaugrana.

Antinella Roccuzzo, soția fotbalistului, i-a sărit imediat în ajutor și i-a oferit un șervețel. Lacrimile vărsate pentru despărțirea de Barcelona au făcut ca șervețelul să valoreze 1 milion de euro pe Mercado Libre, potrivit nation.com.

Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. De la 13 ani am petrecut toata viaţa. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot.

Am trăit multe aici, multe lucruri frumoase, dar şi rele. Acestea m-au ajutat să cresc, m-au făcut omul care sunt azi. Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodată că o să spun „adio”.”, declara Leo Messi la conferința de presă.