Un singur supraviețuitor la CFR Cluj. Dan Petrescu nu a avut milă de aproape toți jucătorii aduși de Marius Șumudică

Octavian Vasilescu / 18.02.2022, 16:58
Un singur supraviețuitor la CFR Cluj. Dan Petrescu nu a avut milă de aproape toți jucătorii aduși de Marius Șumudică

Antrenorul Dan Petrescu (54 de ani) a renunțat la aproape toți jucătorii aduși de Marian Copilu și Marius Șumudică (50 de ani) la CFR Cluj în perioada de mercato din vară!

Pe lista aflată la LPF, CFR Cluj l-a mai păstrat pe fundașul central Daniel Graovac (28 de ani). Bosniacul este singurul jucător adus în mandatul lui Marius Șumudică pe care Dan Petrescu l-a agreat. „Bursucul” chiar l-a lăudat public pe Graovac pentru evoluțiile sale.

Dan Petrescu a făcut curățenie la CFR Cluj

Conform ProSport, fundașii Mike Cestor (29 de ani) și Rachid Bouhenna (30 de ani) au fost ultimii jucători pe care Dan Petrescu i-a exclus din lotul pentru Liga 1. Cestor a rămas între timp liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Petrescu vrea să lucreze doar cu jucători aduși în mandatul său, sau cu jucători în care are încredere. Se pare că Graovac este singurul jucător transferat în vara anului trecut care l-a convins pe Dan Petrescu.

  • Mike Cestor ar putea pleca în MLS după despărțirea de CFR Cluj. Din informațiile Playsport.ro, Cestor este dorit de Atlanta United, Minnesotta United și Columbus Crew.

Jucătorii aduși de Marian Copilu și Marius Șumudică în vară, out de la CFR Cluj

Iată cum arată lista fotbaliștilor la care CFR Cluj a renunțat, la solicitarea lui Dan Petrescu. Toți au fost transferați în vara anului trecut, de către Marian Copilu și Marius Șumudică

  • Cristiano Figueiredo (31 de ani)
  • Rachid Bouhenna (30 de ani)
  • Ulrich Meleke (22 de ani)
  • Anas Tahiri (26 de ani)
  • Jonathan Rodriguez (31 de ani)
  • Denis Rusu (20 de ani)
  • Daniel Paraschiv (22 de ani)
  • Guessouma Fofana (29 de ani)
  • Denis Alibec (31 de ani)

După ce Dan Petrescu i-a luat locul lui Marius Șumudică pe banca CFR-ului, la Cluj-Napoca au aterizat jucători precum Florin Ștefan (25 de ani), Mihai Bordeianu (30 de ani), Karlo Letica (25 de ani), Bismark Adjei-Boateng (27 de ani), Hadi Sacko (27 de ani) și Juan Emmanuel Culio (38 de ani).

CFR Cluj, lider în Liga 1

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu ocupanta locului 8, FC Rapid, în etapa cu numărul 27 din Liga 1, duminică, de la ora 19:55.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 64 de puncte, la șase puncte distanță de ocupanta locului 2, FCSB. FC Botoșani completează podiumul, cu 44 de puncte. FC Voluntari (43 de puncte), Universitatea Craiova (42 de puncte) și Farul Constanța (42 de puncte) se mai află în primele șase locuri.

Echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute în sezonul regular.

CFR Cluj a fost încoronată campioana României în ultimii patru ani, iar Dan Petrescu vrea cu orice preț să cucerească un nou titlu.