Un star din NBA și-a pierdut șapte membri ai familiei din cauza Covid-19. Baschetbalistul a anunțat că și el este infectat cu virusul

Gabriel Peneș 16.01.2021, 21:48
Un star din NBA și-a pierdut șapte membri ai familiei din cauza Covid-19. Baschetbalistul a anunțat că și el este infectat cu virusul

O tragedie rară prin proporțiile ei a lovit un star din NBA, campionatul nord-american de baschet. Karl-Anthony Towns și-a pierdut șapte membri ai familiei din cauza Covid-19. Acum, însuși baschetbalistul este infectat cu teribilul virus.

Un star din NBA și-a pierdut șapte membri ai familiei din cauza Covid-19

Pivotul de origine dominicană, 25 de ani, component al echipei Minnesota Timberwolves, a rămas fără mamă în această pandemie. Jacqueline, de meserie asistentă, a murit în luna aprilie, la doar 59 de ani, după ce a intrat într-o comă medicală indusă. Dar tragedia nu s-a oprit aici. Karl-Anthony Towns și-a pierdut, de asemenea, încă șase membri ai familiei, printre care bunica și unchiul, cu toții infectați cu Covid-19.

Poate că mă vedeți că zâmbesc și altele, dar Karl pe care îl știați a murit pe 13 aprilie (n.r. – ziua în care a decedat mama sa). Acel Karl nu se va mai întoarce, nu-l mai țin minte. Sufletul meu a fost ucis atunci, acum vorbiți cu eul meu fizic. Mi se rupe inima de tatăl și de sora mea care suferă de anxietate din cauza acestei boli”, spunea baschetbalistul, în urmă cu o lună, conform digisport.ro.

Baschetbalistul a anunțat că este și el infectat cu virusul

Vineri, baschetbalistul a anunțat că a fost depistat, la rândul lui, pozitiv. Acum, după ce a aflat că are și el virusul, Towns, care câștigă aproape 7 milioane de dolari pe an, a mărturisit că își va lua absolut toate măsurile de precauție. Karl-Anthony Towns, aflat la al șaselea sezon al său în NBA, nu a prins decât patru meciuri în acest sezon al celui mai puternic campionat de baschet din lume, din cauza unei accidentări la încheietura unei mâini. El are o medie pe meci de 22 de puncte, 12,5 recuperări și 4,3 pase decisive.

Partida pe care echipa lui Towns trebuia să o dispute cu Memphis Grizzlies a fost amânată, tocmai din cauza testării pozitive la Covid-19 a sportivului de origine dominicană. În SUA, peste24 de milioane de oameni au contractat noul coronavirus, iar peste 402.000 de cetățeni americani și-au pierdut viețile din cauza infecției.

Promit să nu ajung în sicriu lângă mama. O să înving virusul. Mă voi izola imediat. Mă rog în fiecare zi ca acest coșmar cu virusul să se termine”, a scris baschetbalistul de la Minnesota Timberwolves , pe Twitter.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe