Un tricolor a fost chemat să dea declarații la poliție! „Mi-e silă de voi!”

Catinca Giosanu 13.05.2022, 12:22
Un tricolor a fost chemat să dea declarații la poliție! „Mi-e silă de voi!”

Fotbalistul echipei Crotone, Vasile Mogoș, ar putea avea probleme cu legea. Internaționalul român ar fi fost chemat la secția de poliție pentru a da declarații după o luptă de stradă.

Vasile Mogoș, probleme din cauza fanilor lui Crotone

Crotone, echipa românilor Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, a retrogradat direct în Serie C la finalul sezonului regulat din Serie B. Fanii formației din peninsulă au dat zilele trecut nas în nas cu jucătorii care evoluează la echipa lor de suflet. Suporterii nu au reacționat deloc bine. Ei i-au agresat atât fizic, cât și verbal pe jucătorii grupării care a retrogradat în Serie C, după cum arată eurosport.it.

Trebuie să stați în casă, nu sa vă plimbați după ce echipa a retrogradat”, le-au reproșat suporterii care i-au agresat, conform sursei citate.

Vasile Mogoș a răbufnit pe rețelele de socializare, după scandalul dintre fotbaliștii lui Crotone și așa zișii fani.

Voiam doar să le spun câteva cuvinte celor care ne-au atacat aseară. Chiar credeți că sunteți fani? Dar chiar credeți că după un an de stat acasă, noi, fotbaliștii, și familiile noastre trebuie să stăm tot în casă pentru a vă face fericiți? Acum că s-a terminat și campionatul?

Poți folosi violența în fața copiilor într-un loc de distracție doar pentru că ai retrogradat? Așa funcționează lucrurile? Mi-e silă de voi!”, a scris Mogoș pe Instagram.

A fost condamnat la doi ani de închisoare

Reacția lui Mogoș a atras atenția tutror. El se așteaptă acum să fie contactat de autorități pentru a da și mai multe explicații, având în vedere că scandalul iscat este pe buzele tuturor.

Sunt dezgustat.”, le-ar fi spus Mogoș agenților de poliție, scrie sport.ro.

Mogoș a fost condamnat în Italia la doi ani de închisoare cu suspendare după ce el și câțiva colegi s-au bătut într-un club de noapte. Incidentul a avut loc în 2016, când Mogoș era legitimat la Reggiana, potrivit sursei menționate mai sus.

Nu doar Crotone a retrogradat în Serie C. La fel s-a întâmplat și cu Pordenone, dar și cu Alessandria, echipe la care a evoluat în a doua parte a sezonului fostul dinamovist Diego Fabbrini. Fotbalistul italian aparține, însă, de Ascoli, formație care va juca la barajul pentru promovare în Serie A.

Urmăriți Playsport.ro și pe