Undă de șoc în România. Faliment pentru FCSB? „Da, pierd bani”

Bordei Radu 19.08.2021, 12:44
Undă de șoc în România. Faliment pentru FCSB? „Da, pierd bani”

Gigi Becali nu mai dorește să se implice la FCSB, mai ales după ultimele rezultate. Echipa a avut un start de sezon foarte slab. Roș-albaștri sunt, după cinci etape, la 7 puncte în spatele CFR-ului. Din Europa a fost eliminată de niște necunoscuți, iar în ultima etapă a pierdut cu Rapid, echipă nou promovată.

Dinu Todoran a fost înlăturat de la echipă, dar oricum patronul lua majoritatea deciziilor, inclusiv la schimbări. Așa că Becali a decis aducerea de urgență a unui antrenor titrat. L-a ales chiar pe ultimul campion al României. Și i-a promis mână liberă la echipă.

FCSB, probleme mari financiare. De aceea a fost instalat Edi Iordănescu la echipă

Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că  pentru el fotbalul a devenit o afacere. Pe patron îl interesează doar banii, dar în ultimul timp lucruile nu au stat atât de bine. Latifundiarul a dat lovitura cu Dennis Man, pentru care a încasat peste 11 milioane de euro, dar în rest câștigurile s-au împuținat. Cum în Europa nu a mai mers în grupe, banii s-au rărit. Și nici fotbaliștii pe care aștepta oferte de milioane nu mai confirmă. De aceea, niciun club nu mai este dispus să plătească sumele cerute de Becali.

La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum, nu era problemă, acum încep să pierd. Dacă de la 10 milioane, am cerut pe Moruţan 3 şi nu dă nimeni! Ce înseamnă asta? Mi-am dat seama că trebuie să încerc şi altceva, a recunoscut Becali, la Digisport

De aceea a acceptat condițiile impuse de Edi Iordănescu și în acest sezon nu se va mai implica deloc. Antrenorul și colaboratorii din club se vor ocupa de echipă și vor încerca să repare situația cât mai repede.

Iordănescu a început „dictatura militară” la echipă. „De mine depinde acum”

Antrenorul a intrat deja în pâine și le cere jucătorilor mai multă implicare. Dacă până acum jucători ca Florin Tănase puteau ocoli antrenorul și să vorbească direct cu Becali, acum acest lucru nu mai este posibil. Edi Iordănescu va dicta tot în vestiare și nu va accepta actele de indisciplină.

Am venit mai ales pentru acești jucători care au un potențial foarte mare, sunt foarte valoroși. Sper să ajungem și confirme această valoare, dar pentru asta trebuie victorii, trofee, participare în Europa. Trebuie să schimbăm tot, ambiția, determinarea, să progresăm, să readucem fanii la stadion, le-a transmis Edi Iordănescu fotbaliștilor de la FCSB